CRNA HRONIKA ZA 9. JANUAR 2023: Uhapšen muž NESTALE Ane Volš, saslušani prijatelji UBIJENE Ivane
Crna hronika, Foto: Espreso ilustracija

PREGLED DANA

CRNA HRONIKA ZA 9. JANUAR 2023: Uhapšen muž NESTALE Ane Volš, saslušani prijatelji UBIJENE Ivane

Ovo su loše vesti koje su obeležile današnji dan

Objavljeno: 09:21h

Portal Espreso iz sata u sat objavljuje događaje iz rubrike Crna Hronika koji su obeležili tekući dan, tako da ćete ih ubuduće naći uvek na jednom mestu.

21:50

- U Ulici Radnička u smeru ka beogradskom sajmu dogodila se saobraćajna nesreća.

21:26

- Policija je pronašla ubicu Ivane K. (26), koja je nađena mrtva u stanu na Zvezdari.

20:38

- Milanka Ljubičić, majka nestale Srpkinje Ane Volš kojoj se svaki trag gubi 1. januara u Americi, izjavila je da joj je teško palo što nije otišla da vidi ćerku 25. decembra kada ju je pozvala da dođe.

18:00

- Specijalno državno tužilaštvo u Crnoj Gori podiglo je optužnicu protiv bivšeg policajca Petra Lazovića, koji je odavao službene tajne odbeglom Radoju Zviceru, navodnom vođi kavačkog klana.

17:29

- Pojavili se dokazi da Brajan Volš skriva istinu o nestanku Beograđanke Ane?

17:23

- Milanka Ljubičić, majka nestale Beograđanka Ane Volš (39) rekla je da ne zna tačan razlog zbog kog je njen zet Amerikanac Brajan Volš (48) uhapšen.

16:57

- Neviđeni vandalizam dogodio se u Prijepolju kada je grupa dečaka, prema proceni očevidaca, starijih osnovaca, upala u Park narodnih heroja i pokušala da izazove opštu katastrofu tako što su hteli da zapale gumenu podlogu i razvale sav postavljeni mobilijar.

16:52

- Snimak kamera iz prodavnice pokazuje da je Brajan Volš kupio opremu i sredstva za čišćenje u vrednosti od 450 dolara.

16:43

- Na današnjem saslušanju Brajana Volša sud je saopštio da je u podrumu kuće pronađen oštećeni krvavi nož.

16:38

- Čovek koji je danas poginuo na pruzi u ulici Dušana Popovića u Nišu je čuveni niški bokser Miomir Marjanović Metlica (74).

16:34

- Prva fotografija muža nestale Ane Volš koja je uslikana u sudnici.

16:32

- Goran Papić, bivši zamenik načelnika Službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK), osuđen je na 2 godine zatvora.

16:09

- Dve devojčice stare 2 i 3 godine povređene su danas oko 13 sati u saobraćajnoj nezgodi na uglu ulica Kneza Miloša i Miloša Pocerca u Beogradu.

15:44

- Prijatelj i kolega Ane Volš, Abdalla Almutairi, danas se oglasio na svom Instagram nalogu povodom njenog nestanka.

15:42

- Teška saobraćajna nezgoda dogodila se oko 15 časova na putu Silbaš-Parage na jednoj od oštrih krivina.

15:29

- Pojavili se snimci hapšenja Brajana Volša na kojima se vidi kako ga policajci nasmejanog sprovode u stanicu.

14:52

- Misteriozne poruke na Instagram profilu nestale Ane Volš.

14:43

- Rekonstrukcija nestanka Ane Volš i sve poznate informacije.

13:50

- Oglasila se majka nestale Ane Volš.

13:43

- Beogradska policija uhapsila je Lazara B. (46) zbog sumnje da je u četvrtak u autobusu u Zemunu pijan pretio četvorici mladića pištoljem jer su bili glasni.

13:35

- Slučaj ubistva Ivane Krivokapić više od dve nedelje je misterija, a osim što su u toku veštačenja i prikupljanje dokaza, kako se nezvanično saznaje, saslušani su njeni prijatelji.

13:09

- Na auto-putu Miloš Veliki iz pravca Beograda ka Čačku u blizini Ljiga došlo je do teške saobraćajne nezgode, kada je došlo do sudara najmanje dva putnička automobila.

12:38

- Pojavili se prvi snimci policijske potrage za Anom Volš.

11:41

- Muškarac čije je telo jutros izvučeno iz Lima, na delu reke između Prijepolja i Donje Bistrice, je Radoje Dragutinović (76), otac proslavljenog fudbalera, bivšeg reprezentatica Srbije Ivice Dragutinovića.

11:31

- Muškarac Z. D. (60) na Badnji dan je u alkoholisanom stanju, najpre vređao i pretio supruzi S.D. (54), a zatim je stezao za vrat i nekoliko puta udario u predelu glave i tela.

11:20

- U beogradskom naselju Višnjička Banja, nađeno je telo muškarca.

11:17

- Biografija nestale Ane Volš.

10:55

- D.I. (58) iz Pirota uhapšen je zbog sumnje da je juče u lovu ranio trinaestogodišnjeg dečaka.

10:39

- Još jedan slučaj vršnjačkog nasilja potresa Novi Pazar, kada su petorica dečaka starih 15 godina zajedno sa jednim trineaestogodišnjakom u dvorištu osnovne škole napali dečaka starog 14 godina, a dvojica su mu tom prilikom nanela teške telesne povrede.

10:28

- Stariji muškarac nastradao je danas oko 9.45 sati na pruzi u Ulici Dušana Popovića u Nišu kada ga je udarila šinska radna mašina.

10:05

- Iz reke Lim noćas je izvučeno telo nepoznate osobe koja je automobilom sletela u reku i tom prilikom nastradala.

09:31

- Policija otkrila da Brajanu Volšu (46) ovo nije prvi problem sa zakonom.

09:26

- Isidora Milosavljević, generalni sekretar Centra za bezbednost, istrage i odbranu DBA i Maja Atanasković, pravna zastupnica Fondacije „Tijana Jurić“, govorile su o tome od čega se polazi u potragama za nestalim odraslim licima i dotakle se slučaja Ane Volš.

09:23

- Muškarac star 35 godina izvršio je sinoć samoubistvo vešanjem u prigradskom naselju Aradac u Zrenjaninu.

09:18

- Pojedini tragovi koji su ostali u iznajmljenom stanu Ivane K. (27) na Zvezdari u Beogradu, u kojem je nađena mrtva 24. decembra, trebalo bi da policijske inspektore dovedu do njenog ubice.

09:02

- Ana Volš (39), Srpkinja koja je za Novu godinu nestala u Americi, unuka je srpskog generala Nikole Ljubičića, svojevremeno jednog od najmoćnijih Srba i najbližih saradnika Josipa Broza Tita.

07:59

- Zbog povrede grudnog koša, trinaestogodišnjem dečaku iz Pirota, koji je u lovu zadobio više prostrelnih rana, urađena je torako-drenaža. Sanirane su mu i neurohirurške povrede glave.

07:56

- Suprug nestale Beograđanke Ane Volš, majke tri mala sina, uhapšen je kasno sinoć po našem vremenu zbog ometanja istrage.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.