CRNA HRONIKA ZA 29. DECEMBAR 2022: Teroristi iz Avganistana UHAPŠENI u Subotici, Albanac VITLAO PIŠTOLJEM u Vranju
Crna hronika, Foto: Aleksandra Čolić, Espreso ilustracija

PREGLED DANA

CRNA HRONIKA ZA 29. DECEMBAR 2022: Teroristi iz Avganistana UHAPŠENI u Subotici, Albanac VITLAO PIŠTOLJEM u Vranju

Ovo su loše vesti koje su obeležile današnji dan

Objavljeno: 09:37h

Portal Espreso iz sata u sat objavljuje događaje iz rubrike Crna Hronika koji su obeležili tekući dan, tako da ćete ih ubuduće naći uvek na jednom mestu.

22:56

- Večeras posle 21 sat došlo je do teške saobraćajne nezgode na auto-putu Beograd - Novi Sad kod Beške u smeru ka Novom Sadu u kojoj je poginula jedna osoba.

22:38

- Policija u Gornjem Milanovcu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Gornjem Milanovcu, podneće krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv devetnaestogodišnjeg Tajlanđanina zbog sumnje da je neovlašćeno držao veliku količinu opojnih droga.

21:59

- U Bulevaru kralja Aleksandra, kod Cvetkove pijace došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj je povređen motociklista.

21:58

- Saobraćajna nezgoda dogodila se na magistralnom putu Kraljevo - Raška u Čibukovcu.

21:54

- Tokom večernjih sati na deonici puta na ulasku u Topolu iz pravca Beograda, došlo je do saobraćajne nezgode kada je vozač putničkog automobila marke golf na pešačkom prelazu oborio devojku staru oko dvadeset godina.

21:11

- Za sada nepoznati muškarac opljačkao je danas jedan dragstor koji se nalazi u Tržnom centru "Zona 1" na Bulevaru Nemanjića u Nišu.

20:40

- U Skeli kod Obrenovca oko 17 časova pronađeno je telo muškarca koji se utopio u reci Savi.

19:35

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju uhapsili su B. J. (37) iz Preševa zbog sumnje da je izvršio krivična dela ugrožavanje sigurnosti i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

19:23

- Jedna osoba je poginula, a dve su povređene u teškoj nesreći na autoputu Beograd - Niš u visini aleksinačkog sela Bobovište, koja se dogodila u 18.20 časova.

16:30

- Crnogorsko specijalno državno tužilaštvo danas je donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv okrivljenih Radoja Zvicera, navodnog vođe kavačkog klana, Milana Vujotić i Darka Šarića i njihove kriminalne grupe zbog ubistva škaljaraca Alana Kožara i Damira Hadžića.

15:31

- U javnosti se pojavili do sada nepoznati detalji iz života Marka Miljkovića, osumnjičenog za najgore zločine u klanu Veljka Belivuka.

15:13

- Iz Infrastrukture železnice Srbije saopštili su da su pomoćni voz i specijalizovana ekipa "Infrastrukture železnica Srbije" podigli danas oko 12 i 30 sati na prugu vagon cisternu tovarenu fosfornom kiselinom, koja je sinoć iskliznula između železničkih stanica Zaječar i Minićevo, na pruzi Zaječar – Niš.

13:43

- I. T. koji je pretukao je svoju petogodišnju ćerku D. T. sredinom novembra ove godine, jer je devojčica nije pokupila igračke osuđen je na godinu zada zatvora zbog nasilja u porodici.

13:32

- Dvojica terorista koji su uhapšeni u akciji policije u Subotici osumnjičeni su za više krivičnih dela iz oblasti terorizma.

13:29

- Komemoracija povodom smrti književnika Dejana Tiaga Stankovića održana je danas u Jugoslovenskoj kinoteci u Uzun Mirkovoj 1.

13:18

- Priveden je Abdul Basir Hasani zvani Kapetan, oficir avganistanske vojske, kao i snajperista Mer Hamza, komandir jedinice Bardi 313 jedinice u Avganistanu, po čemu je i kamp i dobio ime.

13:13

- A. V. (59) određen je pritvor nakon saslušanja, pošto je sinoć uhapšen u Obrenovcu zbog nasilja u porodici kada je svojoj devojci M. M. (44) sekirom razvalio vrata od kuće, a zatim joj rukama naneo povrede po glavi i telu.

13:08

- Među pronađenim migrantima, otkrivena su dva lica koja potražuju svetske policije zbog više različitih krivičnih dela.

12:07

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova upali su danas u prihvatni kamp za migrante u okolini Subotice gde su zaktekli 109 migrnata od kojih 25 bezbednosno interesantnih lica.

11:43

- U beogradskom naselju Mirijevo u utorak se dogodila prava drama, kada je muškarac A. Đ. (33) i napao svoju babu kojoj je pretio i vređao je, nakon čega je iz stana odneo televizor.

10:56

- Albanac iz Preševa u alkoholisanom stanju uznemiravao Vranjanca ispred gradske kafane, tako što ga je bez ikakvog razloga udario u predelu glave i to više puta te da je u drugoj ruci držao pištolj koji je uperio ka njemu.

10:38

- S.N. (22) uhapšen je, brzom intervencijom policije, nakon što je uz pretnju pištoljem oteo bivšu devojku u Mirijevu.

10:31

- Nišlija (63) pretio je jutros ispred niškog Centra za socijalni rad da će se spaliti nezadovoljan, kako se saznaje, što mu nije obezbeđen nikakav smeštaj jer je beskućnik.

10:10

- I.R. (52) nastradao je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros na putu Prokuplje-Niš kada je automobil "hjundai", iz za sada nepoznatih razloga, sleteo sa puta, nakon čega se zapalio.

09:27

- Cisterna koja je iskliznula sa šina kod Zaječara, se nije prevrnula i iz nje nema nikakvih curenja ili isparavanja, saopštilo je Ministarstvo za građevinu, saobraćaj i infarstrukuru.

08:34

- U ubistvu Strahinje D. (37) iz Brusa, koji je u subotu ubijen u Pnom Penu, glavnom gradu Kambodže, kako se sumnja, učestvovao je njegov dobar prijatelj, nezvanično prenose mediji.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.