CRNA HRONIKA ZA 28. DECEMBAR 2022: Učenik pokušao da ISEČE VENE na času, DEDA (77) uhapšen zbog UBISTVA
Crna hronika, Foto: Aleksandra Čolić, Espreso ilustracija

PREGLED DANA

CRNA HRONIKA ZA 28. DECEMBAR 2022: Učenik pokušao da ISEČE VENE na času, DEDA (77) uhapšen zbog UBISTVA

Ovo su loše vesti koje su obeležile današnji dan

Objavljeno: 09:28h

Portal Espreso iz sata u sat objavljuje događaje iz rubrike Crna Hronika koji su obeležili tekući dan, tako da ćete ih ubuduće naći uvek na jednom mestu.

22:04

- U Negotinu je danas pronađen mrtav vlasnik poznatog kluba i kazina N.I. (43).

21:04

- Istraga smrti Ivane Krivokapić (26) koja je mrtva nađena na Zvezdari treba da otkrije tri stvari

20:33

- Saobraćajna nezgoda dodgodila se na magistralnom putu Nova Varoš - Prijepolje kada je iz za sada neutvrđenih razloga vozač putničkog automobila izgubio kontrolu, sleteo sa puta i prevrnuo se.

20:08

- Teška saobraćajna nezgoda dogodila se na auto-putu Miloš Veliki u smeru ka Beogradu, nakon isključenja za Ub, kada su se sudarili putničko i teretno vozilo.

18:28

- U Ulici Milošev kladenac na Zvezdari došlo je do direktnog sudara dva automobila. U udesu su povređene dve osobe.

16:48

- Jedno dete povređeno je nedaleko od škole u Gandijevoj ulici u Beogradu.

15:48

- P. V. (1963) bivše odgovorno lice Doma zdravlja „Kovačica“ i M. R. (1977) pomoćni radnik tokom vakcinacije za vreme pandemije „Kovid-19“ u istom Domu zdravlja, uhapšeni su zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo zloupotreba službenog položaja.

15:32

- Osnovno javno tužilaštvo u Nišu podnelo je Osnovnom sudu u Nišu optužni predlog protiv Protiv Tamare S. (32) iz Niša, majke majka dvoipogodišnjeg dečaka G.S. koji je u januaru preminuo od opekotina pod još nerazjašnjenim okolnostima.

14:31

- U srednjoj zanatskoj školi "Petar Leković" učenik J.A. (17) je pokušao da iseče vene.

13:59

- Od Nemanje P. (33) koji je nastradao jutros kada je kolima sleteo u kanal u Borči opraštaju se njegovi najmiliji putem društvenih mreža.

13:49

- Policija u Leskovcu uhapsila je T. P. (77) iz okoline Lebana zbog ubistva, kao i njegovog unuka M. P. (31), osumnjičenog za podstrekavanje na ubistvo, saopštio je MUP.

13:45

- N. I. (43) iz Negotina nađen je sa prostrelnom ranom u glavi. Sumja se na samoubistvo.

12:54

- Povodom nesrećnog slučaja koji se dogodio u Predškolskoj ustanovi "Pčelica" u Vladičinom Hanu, predsednik opštine Goran Mladenović je proglasio za dane žalosti 29. i 30. decembar.

11:11

- D.S. (33) uhapšen je zbog sumnje da je pretukao suprugu A. S. (32) na Novom Beogradu.

11:08

- U toku je ispitivanje svih okolnosti tragedije u vrtiću u Vladičinom Hanu, kada je u ponedeljak četvorogodišnji dečak progutao, najverovatnije žir sa novogodišnje jelke i ubrzo preminuo.

10:49

- Šezdesettrogodišnji srpski državljanin preminuo je danas u autobusu koji je saobraćao na relaciji od nemačkog grada Duisburga do Niša.

09:59

- U Predškolskoj ustanovi nisu želeli da odgovore na pitanja koje mere je ova obrazovna ustanova preduzela kako bi ispitala sve okolnosti koje su dovele do toga da dete premine.

09:16

- Inspekcija Ministarstva prosvete otići će odmah u Vladičin Han gde je u vrtiću dečak od 4 godine progutao žir, nakon čega je preminuo.

08:48

- Dečak (4), koji je progutao žir u vrtiću u Vladičinom Hanu je preminuo.

08:44

- Dečak (4) progutao je žir u vrtiću u Vladičinom Hanu, nakon čega je u teškom stanju prebačen je u Univerzitetski klinički cetar u Nišu, gde je odmah operisan.

08:31

- Terensko vozilo “džip” sletelo je u kanal oko 6.30 sati u Kotežu, a u ovoj nezgodi nastradao je muškarac.

08:15

- Tomislav P. (77) iz Novog Sela kod Lebana, uhapšen je pod sumnjom da je ubio Nenada S. (51) hicima iz automatske puške.

07:22

- Jedan muškarac teže je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila tokom noći u blizini kružnog toka na Ibarskoj magistrali. Navodno, do nesreće je došlo kada se muškarac bacio pred automobil.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.