NESTALA BEOGRAĐANKA ANA NIJE UNUKA SRPSKOG GENERALA: Oglasio se Ljubičićev sin - sve demantovao
Ana Volš, Foto: Instagram/anawalshe

najmoćniji srbin

NESTALA BEOGRAĐANKA ANA NIJE UNUKA SRPSKOG GENERALA: Oglasio se Ljubičićev sin - sve demantovao

Kako je istakao, general Nikola Ljubičić je imao troje dece, dva kćerke i sina i od njih sedam unuka i niko od njih nije nestao i nikada nije živeo niti živi u SAD

Objavljeno: 16:11h

Ana Volš, nestala Beograđanka, nije unuka je srpskog generala Nikole Ljubičića, svojevremeno jednog od najmoćnijih Srba.

Danas se pojavila informacija da je Ana Volš (39), Srpkinja koja je za Novu godinu nestala u Americi, unuka srpskog generala Nikole Ljubičića, svojevremeno jednog od najmoćnijih Srba i najbližih saradnika Josipa Broza Tita.

Međutim, sin generala Nikole Ljubičića sada je to demantovao i zamolio sve medije da, kako je kazao, uklone, ovu lažnu vest. "Povodom velikog broja tekstova koji su se danas pojavili u medijima da je Beograđanka nestala u SAD unuka generala Nikole Ljubičića želim da obavestim javnost da je ova vest potpuno lažna", navedeno je u dopisu sina generala Ljubičića koji se, takođe, zove Nikola.

Kako je istakao, general Nikola Ljubičić je imao troje dece, dva kćerke i sina i od njih sedam unuka i niko od njih nije nestao i nikada nije živeo niti živi u SAD.

"Shodno tome, nestala Beograđanka, čije brzo pronalaženje takođe želimo, nije unuka generala Nikole Ljubičića. Pošto ovakve neistine nepotrebno uznemiravaju i pogađaju porodicu pokojnog Nikole Ljubičića i druge porodice, smatram da je umesno i potrebno da ovu lažnu vest uklone svi koji su objavili", naveo je sin generala Ljubičića.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.