CRNA HRONIKA ZA 30. DECEMBAR 2022: Dečak pao sa zgrade na Novom Beogradu, jedna osoba stradala u POŽARU
Crna hronika, Foto: Aleksandra Čolić, Espreso ilustracija

PREGLED DANA

CRNA HRONIKA ZA 30. DECEMBAR 2022: Dečak pao sa zgrade na Novom Beogradu, jedna osoba stradala u POŽARU

Ovo su loše vesti koje su obeležile današnji dan

Objavljeno: 12:38h

Portal Espreso iz sata u sat objavljuje događaje iz rubrike Crna Hronika koji su obeležili tekući dan, tako da ćete ih ubuduće naći uvek na jednom mestu.

21:00

- Od januara, pa do danas u Srbiji se dogodilo 25 slučajeva femicida, tačnije 24 žene i jedna maloletna devojčica ubijene su u porodičnom i/ili intimnom, partnertskom kontekstu.

20:12

- Automobil marke "Pežo" zapalio se u pokretu tokom popodnevnih časova u širem centru Čačka, u blizini benzinske stanice.

19:02

- Dečak (13), koji je u popodnevnim satima pao sa trećeg sprata zgrade na Novom Beogradu, u stabilnom je stanju.

18:54

- Stravičan incident dogodio se večeras u tržnom centru u Beogradu. Žena je ubodena nožem u vrat. Sve se odigralo na trećem spratu tržnog centra.

18:03

- Jedna osoba nastradala je danas u požaru koji je zahvatio porodičnu kuću u selu Kujavica u opštini Vladimirci, potvrđeno je agencijama u MUP-u. Navodi se da je danas oko 10.20 sati stigla prijava u policiju da gori prizemna kuća u Kujavici.

17:56

- U Zavodu za smeštaj odraslih lica prema još nepotvrđenim informacijama,, Male pčelice“ dogodio se stravičan zločin. Kako se saznaje usled za sada nerazjašnjenih okolnosti, štićenik je usmrtio drugog štićenika.

17:46

- Saobraćajna nezgoda dogodila se večeras u Ulici Braće Jerković kod okretnice autobusa 26 kada su se sudarili motor i automobil "pežo 307". Nezgoda se dogodila kada je motociklistu (41) udario vozač automobila otpozadi.

17:23

- Teška saobraćajna nesreća dogodila se večeras oko 16 časova na putu Sirig-Čenej. Najmanje jedno vozilo je nakon sudara izleteo sa puta, a lekari hitne pomoći iznose povređene iz smrskanih automobila.

16:40

- Jedno dete palo je sa trećeg sprata zgrade na Novom Beogradu. Sa teškim povredama glave prebačeno je u Urgentni centar kolima Hitne pomoći.

15:35

- Po prijemu nalaza odbukcije sa toksikologijom, Više javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je istragu protiv NN lica zbog ubistva I. K. (26) čije je telo pronađeno 24. decembra u stanu na Zvezdari.

14:26

- Jedan motociklista oboren je danas na Ibarskoj magistrali, na teritoriji Barajeva. Kako se saznaje, reč je o Amerikancu, a on je zadobio lakšu povredu noge.

14:13

- Policija je danas u Beogradu i Novom Sadu uhapsila članove kriminalne grupe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo iznuda, a poznato je i ko je bio njihova žrtva.

13:06

- Dve devojčice koje su povređene kada je danas, kroz prozor OŠ "Borislav Pekić" na Novom Beogradu, neko na njih bacio kamen, prevezene su u Tiršovu.

12:17

- Jutros oko 9 časova nađeno je telo muškarca (50) ispred zgrade u Jajincima.

12:15

- U Osnovnoj školi u Ulici Danila Lekića Španca na Bežanijskoj kosi povređene su dve devojčice.

11:19

- U Zemunu juče oko 19 časova dogodilo se porodično nasilje nakon čega je uhapšen Igor S. (42) koji će biti saslušan u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu.

10:11

- Četvorogodišnji D.Đ., koji je preminuo nakon što je progutao žir u vrtiću u Vladičinom Hanu, biće sahranjen danas na groblju u Prekodolcu.

09:57

- Prošla je godina od nestanka Mateja Periša, a povodom toga se oglasio i njegov otac Nenad Periš.

09:29

- Načelnik granične policije Mile Jandrić izjavio je danas da je u migrantskom kampu kod Subotice juče nađeno 109 osoba, od kojih je 25 lica "bezbednosno interesantno", za koje se sumnja da su između ostalog umešani i u nedavni obračun vatrenim oružjem kod Horgoša.

08:48

- Pripadnici SBPOK-a i PU u Novom Sadu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu uhapsili su članove kriminalne grupe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo iznuda.

08:37

- Kraljevčanin V.K. (48) poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć u 18.20 na autoputu Beograd – Niš u visini aleksinačkog sela Bobovište.

08:19

- Danas je godišnjica nestanka preminulog Mateja Periša.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.