TAJNE IZ ŽIVOTA ANE VOLŠ OTKRIVAJU MNOGO: Ko je Beograđanka koja je nestala i šta se desilo tog 31. decembra?
Ana Volš, Foto: Instagram/anawalshe

SVE O NESTALOJ ANI

TAJNE IZ ŽIVOTA ANE VOLŠ OTKRIVAJU MNOGO: Ko je Beograđanka koja je nestala i šta se desilo tog 31. decembra?

Ana je udata za Brajana Volša, koji je 2021. pred sudom u Bostonu priznao krivicu za prevaru kupca iz Los Anđelesa

Objavljeno: 15:32h

Ana Volš (39), za kojom se traga od 31. decembra u Sjedinjenim Američkim Državama, majka je troje dece i zaposlena je u firmi za nekretnine. Rođena je u Beogradu, a u SAD se preselila 2005. godine, kako je i sama objavila na svojim društvenim mrežama. Anin nestanak prijavio je suprug Brajan Volš tri dana kasnije, a u nedelju je i sam uhapšen jer policija sumnja da opstruira istragu.

Anu Volš, za koju se navodi da je odrasla u Beogradu, poslednji je video rođak, kako 31. decembra kreće iz kuće na let za Vašington, gde radi u firmi za nekretnine. Od tada se njen trag gubi. Ana u Americi radi duži niz godina, a vremenom je napredovala i do pozicije izvršnog direktora poznate kompanije za nekretnine. Njeni prijatelji istakli su za medije da je reč o veoma uspešnoj poslovnoj ženi.

„Ana je izvanredna žena. Ona je moćan rukovodilac, ona je majka puna ljubavi, ona je jedan od najistaknutijih ljudi koje poznajemo, i veoma smo uplašeni. Mnogo nam nedostaje i samo se molimo da bude bezbedna“, rekli su prijatelji i saradnici nestale žene. Sa druge strane, iz njene kompanije dodali su i da aktivno učestvuju u potrazi.

„Aktivno pomažemo lokalnim vlastima u potrazi za našom voljenom koleginicom Anom i molimo se za njen bezbedan povratak“, saopštila je kompanija. Često je na društvenim mrežama objaviljavala detalje iz svog života, te objave u kojima priča o rodnoj Srbiji i Beogradu.

Javnost besna na muža

Ana je udata za Brajana Volša, koji je 2021. pred sudom u Bostonu priznao krivicu za prevaru kupca iz Los Anđelesa, kojem je prodao dve lažne slike Endija Vorhola za 80.000 dolara. On trenutno čeka izricanje presude. Inače, upravo njen suprug Brajan je prijavio nestanak tri dana nakon što je poslednji put viđena, a samo jednom je govorio za medije, kada je pozvao sve koji imaju neku informaciju da se obrate policiji.

1 / 5 Foto: Instagram/anawalshe

Dobar dan, ja sam Brajan Volš. Ane nema već nekoliko dana, proveravao sam na poslu, ali je nema. Iznajmila je kuću u mestu gde je bila (zbog posla) neposredno pre nestanka. Ako ste možda pričali sa njom u nedelju ili prethodnih nekoliko dana, molim vas da mi javite. Ako znate bilo koga sa kim je Ana bila u kontaktu, takođe mi javite. Žao mi je što vas uznemiravam. Ja verujem da je Ana dobro“, rekao je Brajan Volš, suprug nestale Ane.

Ovakva njegova izjava izazvala je lavinu negativnih komentara u javnosti i na društvenim mrežama, jer su mnogi smatrali da je ravnodušan i da uopšte ne pokazuje emocije koje bi bile adekvatne ovog situaciji. On je juče priveden, a policija je saopštila da je osumnjičen da je obmanuo policiju.

„Tokom te istrage, policija je razvila verovatan razlog da veruje da je njen suprug Brajan Volše počinio krivično delo obmanjivanja policijskih istražitelja“, rekao je Morisi.

Godine 2021. Brajan Volš je na saveznom sudu izjasnio se krivim za prodaju dve lažne slike Endija Vorhola kupcu iz Južne Koreje za 80.000 dolara – ali Kvigli je rekao da se čini da slučaj nije povezan sa njenim nestankom.

Više o slučaju Ane Volš pratite na TikTok nalogu portala Espreso:

(Espreso/Nova.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.