U PODRUMU KUĆE NESTALE ANE VOLŠ PRONAĐEN KRVAVI NOŽ! Mužu Brajanu određena kaucija od POLA MILIONA DOLARA!
Ana Volš, Foto: Printscreen/Twitter/ WCVB-TV Boston, Printscreen/Instagram/anawalshe, printscreen/facebook/anawalshe

DETALJI SA SASLUŠANJA

U PODRUMU KUĆE NESTALE ANE VOLŠ PRONAĐEN KRVAVI NOŽ! Mužu Brajanu određena kaucija od POLA MILIONA DOLARA!

Takođe, kako prenose njen telefon je lociran kod njene kuće 2. januara

Objavljeno: 17:10h

Na današnjem saslušanju Brajana Volša sud je saopštio da je u podrumu kuće pronađen oštećeni krvavi nož. Snimak kamera iz prodavnice pokazuje da je kupio opremu i sredstva za čišćenje u vrednosti od 450 dolara, navode američki mediji i novinari.

Takođe, navode i da je kupio cerade, kofu, ali i lepljivu traku.

Njemu je određena kaucija u vrednosti od 500.000 dolara.

Ometanje istrage

Anin telefon je lociran poslednji put kod njene kuće 2. januara. Kaucija je određena na 500.000 dolara. Policija je navela da je izgubila vreme u potrazi zbog praćenja smernica koje im je dao uhapšeni Brajan Volš, suprug nestale Ane. On je rekao istražnim organima koje prodavnice i gradove je ona navodno posećivala, ali je istragom utvrđeno da za njegove tvrdnje nema dokaza. Takođe, istražiteljima je naveo da je sina odveo na sladoled, a utvrđeno je na snimcima koji su skinuti sa sigurnosnih kamera da je kupovao sredstva za čišćenje koja je platio 450 dolara.

1 / 3 Foto: Instagram/ anawalshe

Podsetimo, Ana Volš nestala je 1. januara u Masačusetsu nakon što je krenula na aerodrom. Svi američki mediji pomno prate slučaj kao i svaki korak policije koja intenzivno traga za nestalom Beograđankom.

Policija je juče u toku dana iz porodične kuće izmestila Brajana Volša, supruga nestale Ane, i njihovo troje dece, kako bi detaljno mogli da je pretraže.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.