EVO KAKO JE IZGLEDALA PRETRAGA TERENA OKO ANINE KUĆE: Scene kao u seriji, ronioci i vojnici na NOGAMA! (FOTO)
Potraga za Anom Volš, Foto: Printscreen: Twitter/@C58791744, Printscreen/twitter/@Scraffey1, Printscreen/Instagram/anawalshe

POTRAGA ZA ANOM

EVO KAKO JE IZGLEDALA PRETRAGA TERENA OKO ANINE KUĆE: Scene kao u seriji, ronioci i vojnici na NOGAMA! (FOTO)

Istražitelji su viđeni u nedelju kako uzimaju predmete iz kuće nestale majke Ane Volš iz Masačusetsa

Objavljeno: 12:40h

Policija u Kohasetu saopštila je juče da je završila pretragu terena u potrazi za nestalom Anom Volš (39).

Oni su se oglasili na svom Fejsbuk nalogu i podelili fotografije nastale tokom pretraživanja terena.

"Tokom protekla dva dana, desetine naših članova vodili su potragu za 39-godišnjom Anom Volš iz Kohaseta. Reagovali su vojnici iz brojnih sekcija, uključujući pripadnike SERT-a, K-9, Ronilačkog tima, Vazdušnog krila i drugih i izvršili opsežnu potragu na zemlji koja je sinoć konačno obustavljena. Odavde će naši posvećeni pripadnici SPDU okruga Norfolk, kao i policija Kohaset, nastaviti svoj rad u istrazi o nestanku žene. Od svih u udruženju želimo da se zahvalimo brojnim građanima koji su izašli uz osveženje i podršku naših članova kao i udruženja Boston Sparks. Pored toga, želimo da se zahvalimo Cohasset Pizza House-u i lokalnom Dunkin Donuts-u, koji su pomogli da se naši članovi nahrane dok su se borili sa surovim vremenom i teškim terenom.", navodi se u objavi policije.

Takođe, na Tviteru je objavljen snimak pretrage terena u blizini porodične kuće Volšovih.

Kako se može primetiti na drugom snimku podeljenom na ovoj društvenoj mreži, na desetine automobila parkirano je u blizini Anine kuće.

Podsetimo, istražitelji su viđeni u nedelju kako uzimaju predmete iz kuće nestale majke Ane Volš iz Masačusetsa.

Ana Volš, 39, nestala je na Novu godinu kada se očekivalo da ode na međunarodni aerodrom Logan u Bostonu da bi se ukrcala na let za Vašington. Međutim, ona se nikada nije ukrcala na let...

Kako prenosi Foks njuz, Volš je prvobitno planirala da odleti u utorak, ali je krenula ranije zbog "neke vrste hitnog slučaja" na poslu, saopštila je policija Kohaseta.

Nestanak Volšove u sredu su prijavili njen suprug Brajan i njen poslodavac.

Ana Volš
Ana Volšfoto: Instagram/anawalshe

Slike i video snimci koje je Fox snimio iz kuće Volš u nedelju pokazuju kako istražitelji uzimaju opremu u kuću i uklanjaju predmete iz rezidencije. Nejasno je šta je tačno odneto iz kuće.

Fox obratio se policiji Kohasets i Okružnom tužiocu okruga Norfolk za više informacija o tome šta su istražitelji uzeli iz kuće.

„Ona je divna i odana supruga i majka tri prelepa dečaka“, rekla je Alisa Kirbi, Anina prijateljica.

Anin telefon je isključen od Nove godine, saopštila je policija.

Takođe u nedelju, Anin muž je uhapšen i optužen da je doveo u zabludu policijsku istragu.

Brajan Volš (46) je priveden i biće izveden pred Okružni sud Kvinsi u ponedeljak. Ovo nije prvi njegov problem sa zakonom.

On je u Okružnom sudu SAD u Bostonu 2021. priznao krivicu nakon što je nekoliko godina ranije uhapšen zbog prodaje dve lažne slike Endija Vorhola južnokorejskom kupcu za 80.000 dolara, saopštili su federalni tužioci.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.