BIZARNO PONAŠANJE MUŽA NESTALE ANE VOLŠ: Ceo svet mu TRAŽI ŽENU, a on se SMEJE DOK GA HAPSE! (FOTO) (VIDEO)
Brajan i Ana Volš, Foto: Printscreen/Facebook/anawalshe

SRAMNO

BIZARNO PONAŠANJE MUŽA NESTALE ANE VOLŠ: Ceo svet mu TRAŽI ŽENU, a on se SMEJE DOK GA HAPSE! (FOTO) (VIDEO)

Njen suprug Brajan prijavio je nestanak tek tri dana kasnije nakon čega su i Anine kolege iz Vašingtona alarmirale policiju

Objavljeno: 15:39h

Beograđanka Ana Volš (39) nestala je 1. januara u Masačusetsu nakon što je krenula na aerodrom. Ana je u ranim jutarnjim časovima pozvala taksi koji je iz njenog doma u Kohasetu, koji je trebalo da je odveze do aerodroma Logan u Bostonu. Međutim, ona do aerodroma nikada nije stigla i od tog dana Ani se gubi svaki trag.

Njen suprug Brajan prijavio je nestanak tek tri dana kasnije nakon čega su i Anine kolege iz Vašingtona alarmirale policiju kada se tog dana nije pojavila na poslu. Ana je godinama zaposlena u firmi koja se bavi nekretninama u Vašingtonu.

Inspektori su nakon što je Brajan prijavio nestanak, otišli do aerodroma gde je utvrđeno da ona nije bila na planiranom letu, kao i da uopšte nije došla na aerodrom.

Njen telefon isključen je od prošle nedelje, nije bila aktivna na društvenim mrežama niti je koristila kreditne kartice. Policija je nakon pretrage kuće saopštila da nema dokaza o bilo kakvim nezakonitim radnjama.

Sumnjiv snimak koji je objavio Anin suprug

Brajan je odlučio je da se oglasi i u audio snimku apeluje na sve koji imaju bilo kakve informacije o njoj da se odmah jave.

"Dobar dan, ja sam Brajan Volš. Ane nema već nekoliko dana, proveravao sam na poslu, ali je nema. Iznajmila je kuću u mestu gde je bila (zbog posla) neposredno pre nestanka. Ako ste možda pričali sa njom u nedelju ili prethodnih nekoliko dana, molim vas da mi javite. Ako znate bilo koga sa kim je Ana bila u kontaktu, takođe mi javite. Žao mi je što vas uznemiravam. Ja verujem da je Ana dobro", čuje se kako Brajan govori u snimku.

Za sada nije poznato kada je nastao ovaj audio i koga je suprug nestale Beograđanke pozvao, ali su komentari ljudi ispod ove objave bili prilično sumnjičavi.

Hapšenje supruga Brajana

Policija je juče u toku dana iz porodične kuće izmestila Brajana i njihovo troje dece, kako bi detaljno mogli da je pretraže.

Fox News Digital objavio je da je došao u posed fotografija na kojma se vidi muškarac, verovatno Brajan Volš, kako crvenim automobilom marke folksvagen odlazi od kuće. Sve to odvijalo se u prisustvu policije.

Troje dece odvezeno je drugim vozilom marke volvo sive boje, a pretpostavlja se da je automobilom upravljao neko od prijatelja ili rođaka.

Svega nekoliko sati kasnije Boston25news je saopštio da je policija privela Aninog supruga Brajana zbog obmanjivanja policije koja istražuje njen nestanak.

Na fotografijama i snimcima koji su se pojavili u američkim medijima se vidi nasmejani Brajan kog sprovode policajci.

Još jedan detalj koji je svima zapao za oko jeste čudna obuća koju Brajan nosi za vreme hapšenja.

Ovo, prenose američki mediji, nije prvi put da Volš ima problema sa zakonom. Kako navodi NBC10 Boston, on je 2021. godine priznao krivicu po optužbama za prevaru.

Sudski dokumenti pokazuju da se Brajan Volš 2021. godine izjasnio krivim za federalne optužbe za prevaru. Prema sudskim dokumentima, istražitelji veruju da je uzeo autentične slike od prijatelja i koristio njihove fotografije i njihovu dokumentaciju da pokuša da proda replike na platformi e-Bay.

Očekuje se da će danas izaći pred sudiju.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.