UPRAVO JE POSTAO SUMNJIVIJI NEGO IKAD: Brajan Volš se upleo u SOPSTVENU MREŽU, KLUPKO SE ODMOTAVA?!
Brajan i Ana Volš, Foto: Printscreen/Twitter/ WCVB-TV Boston, Instagram/anawalshe, Facebook/anawalshe

detalji iz sudnice

UPRAVO JE POSTAO SUMNJIVIJI NEGO IKAD: Brajan Volš se upleo u SOPSTVENU MREŽU, KLUPKO SE ODMOTAVA?!

Njemu je određena kaucija u vrednosti od 500.000 dolara

Objavljeno:

Suprug nestale Beograđanke Ane Volš, majke tri mala sina, uhapšen je kasno sinoć po našem vremenu zbog ometanja istrage.

Kako je ranije najavljeno, danas se Brajan našao u sudnici, a sud je tom prilikom saopštio da je u podrumu kuće pronađen oštećeni krvavi nož.

Njemu je određena kaucija u vrednosti od 500.000 dolara.

Takođe, na suđenju je izrečeno da snimak nadzornih kamera iz prodavnice pokazuje da je kupio opremu i sredstva za čišćenje u vrednosti od 450 dolara, navode američki mediji i novinari.

Takođe, kako prenose telefon Ane Volš lociran je kod njene kuće 2. januara.

Podsetimo, Ana Volš nestala je 1. januara u Masačusetsu nakon što je krenula na aerodrom. Svi američki mediji pomno prate slučaj kao i svaki korak policije koja intenzivno traga za nestalom Beograđankom.

Nestala Ana Volš
Nestala Ana Volšfoto: Printscreen/Instagram/anawalshe

Policija je juče u toku dana iz porodične kuće izmestila Brajana Volša, supruga nestale Ane, i njihovo troje dece, kako bi detaljno mogli da je pretraže.

Američki novinar koji ceo slučaj prati od samog početka na svom Tviter nalogu izneo je nekoliko dokaza koji bi mogli ukazati na to da je Brajan Volš uhvaćen u laži, kao i da pravu istinu krije!

Njegove objave vam prenosimo u celosti:

- Brajan Volš nije prijavio nestanak svoje supruge Ane. Njeni poslodavci su to uradili 3 dana nakon što je poslednji put viđena kada se nije pojavila na poslu u Vašingtonu.

- Ana Volš je imala avionsku kartu za Vašington za 3. januar. Brajan Volš je rekao policiji da je Ana planirala da ode 1. januara jer je imala hitan slučaj na poslu. Njen poslodavac je rekao da je to netačno. Zbog toga je optužen za dovođenje policije u zabludu.

- Mobilni telefon Ane Volš je poslednji put lociran u njihovoj kući 2. januara. Suprug je rekao da je otišla 1. januara u 4:30 ujutro. Ne postoje zapisi o tome.

- Brajan Volš je bio u kućnom pritvoru zbog prodaje lažnih umetničkih dela Endija Vorhola dok je čekao kaznu. Prvog januara je napustio kuću, navodno da bi otišao u kuću svoje majke. Kaže da se izgubio iako je znao kako da stigne. Ovo je bio poslednji dan kada je Ana viđena. Nakon što se izgubio, kaže da se vratio kući, a zatim otišao u CVS i Vhole Foods. On nema priznanice niti bilo kakav dokaz koji bi to potvrdio.

- Policija kaže da je cerade, kante, krpe i trake kupio od Home Depota.

- U podrumu njegove kuće pronađena je krv, kao i nož. Nejasno je da li je u pitanju krv Ane Volš ili je na nožu bila njena krv.

- Brajan Volš sada ide na savezni sud da se suoči sa sudijom jer je napustio svoju kuću, čime je prekršio kućni pritvor u slučaju prevare. On je zadržan uz kauciju od 500 hiljada dolara.

1 / 6 Foto: Instagram/anawalshe

Osim toga, Brajan je rekao istražnim organima koje prodavnice i gradove je ona navodno posećivala, ali je istragom utvrđeno da za njegove tvrdnje nema dokaza. Takođe, istražiteljima je naveo da je sina odveo na sladoled, a utvrđeno je na snimcima koji su skinuti sa sigurnosnih kamera da je kupovao sredstva za čišćenje koja je platio 450 dolara.

Podsetimo, Ana Volš (39), za kojom se traga od 31. decembra u Sjedinjenim Američkim Državama, majka je troje dece i zaposlena je u firmi za nekretnine. Rođena je u Beogradu, a u SAD se preselila 2005. godine, kako je i sama objavila na svojim društvenim mrežama.

Ana u Americi radi duži niz godina, a vremenom je napredovala i do pozicije izvršnog direktora poznate kompanije za nekretnine. Njeni prijatelji istakli su za medije da je reč o veoma uspešnoj poslovnoj ženi.

Javnost besna na muža

Ana je udata za Brajana Volša, koji je 2021. pred sudom u Bostonu priznao krivicu za prevaru kupca iz Los Anđelesa, kojem je prodao dve lažne slike Endija Vorhola za 80.000 dolara.

Brajan i Ana Volš
Brajan i Ana Volšfoto: Printscreen/Facebook/anawalshe

Inače, upravo njen suprug Brajan samo jednom je govorio za medije, kada je pozvao sve koji imaju neku informaciju da se obrate policiji.

„Dobar dan, ja sam Brajan Volš. Ane nema već nekoliko dana, proveravao sam na poslu, ali je nema. Iznajmila je kuću u mestu gde je bila (zbog posla) neposredno pre nestanka. Ako ste možda pričali sa njom u nedelju ili prethodnih nekoliko dana, molim vas da mi javite. Ako znate bilo koga sa kim je Ana bila u kontaktu, takođe mi javite. Žao mi je što vas uznemiravam. Ja verujem da je Ana dobro“, rekao je Brajan Volš, suprug nestale Ane.

Ovakva njegova izjava izazvala je lavinu negativnih komentara u javnosti i na društvenim mrežama, jer su mnogi smatrali da je ravnodušan i da uopšte ne pokazuje emocije koje bi bile adekvatne ovog situaciji. On je juče priveden, a policija je saopštila da je osumnjičen da je obmanuo policiju.

„Tokom te istrage, policija je razvila verovatan razlog da veruje da je njen suprug Brajan Volše počinio krivično delo obmanjivanja policijskih istražitelja“, rekao je Morisi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.