CRNA HRONIKA ZA 9. DECEMBAR 2022.: Otkriveni NOVI DETALJI ubistva Vukotića, četvoro dece pokušalo SAMOUBISTVO
Crna hronika, Foto: Aleksandra Čolić, Espreso ilustracija

PREGLED DANA

CRNA HRONIKA ZA 9. DECEMBAR 2022.: Otkriveni NOVI DETALJI ubistva Vukotića, četvoro dece pokušalo SAMOUBISTVO

Ovo su loše vesti koje su obeležile današnji dan

Objavljeno: 22:11h

Portal Espreso iz sata u sat objavljuje događaje iz rubrike Crna Hronika koji su obeležili tekući dan, tako da ćete ih ubuduće naći uvek na jednom mestu.

21:58

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kraljevu uhapsili su N. J. (31) i I. J. (45) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet eksplozivnih materija.

21:26

Na zgradi na Vračaru u kojoj je Miodrag Ješić živeo, tokom popodneva još nije bila okačena umrlica, a mediji navode da će najverovatnije biti sahranjen pored ćerke koja je preminula od posledica saobraćajne nesreće pre 22 godine.

19:38

Na Zrenjaninskom putu, u Krnjači, kod broja 62, povređen je tinejdžer (15).

17:54

Na predlog Višeg javnog tužilaštva u Beogradu sud je odredio do 30 dana pritvor Bojanu T. (23), koji se osumnjiči da je u Ugrinovcima 7. decembra, oko 14.30 časova, nakon kraće rasprave hicima iz pištolja usmrtio Dražena D.

17:32

U mestu Kladurovo u opštini Petrovac na Mlavi danas oko 16 časova izvučeno je beživotno telo iz jednog od lokalnih bunara.

15:35

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Rumi, Inđiji i Sremskoj Mitrovici otkrili su, prilikom kontrole saobraćaja na područjima ovih opština, šestoricu vozača pod dejstvom narkotika.

14:51

- Saslušan vozač "audija" M.N. koji je osumnjičen za smrt pešaka Mihajla u Bulevaru kralja Aleksandra.

14:23

- U čačanskom naselju Trušani, pronađeno je beživotno telo muškarca M.M, za kog se pretpostaljava da je život izgubio prilikom samozapaljivanja.

14:07

- Iz stana u Bujanovcu ukradeno je blizu 19.000 evra, potvrđeno je iz Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju.

13:41

- Učenik 6. razreda D.D (11) napadnut je juče u OŠ "Despot Stefan Lazarević" na Zvezdari. Incident se dogodio za vreme velikog odmora kada su učenici koji su zavrsili ovu školu V.S. (15) i A.L. (15) ušli u školu i učenika i odveli ga u toalet gde su ga udarali rukama po glavi i terali da broji pločice.

12:41

- Na predlog Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu, prema osumnjičenom D.S. (72) određen je pritvor zbog potojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će boravkom na slobodi ometati postupak uticajem na svedoke, kao i da će učiniti krivično delo kojim preti.

12:16

- Pripadnici policije u Кragujevcu uhapsili su više lica zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivična dela protiv polne slobode.

12:01

- Matija N. (23) koji je pre dva dana u Bulevaru kralja Aleksandra automobilom marke "audi" udario Mihajila L. (26) i Viktoriju L. (24) prilikom čega je mladić stradao na mestu, a devojka hospitalizovana sa povredama nogu, trenutno je na saslušanju u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu.

11:52

- Poslednjih dana povećan je broj saobraćajnih nesreća u našoj zemlji. Samo u proteklih 24 časa dogodilo se 97 nesreća od čega su dve sa poginulima.

11:45

- Ispovest Dejana Nikolić iz okoline Merošine, čiji je šesnaestogodišnji sin, kako tvrdi, u Specijalnoj školi sa domom učenika "Bubanj" u Nišu bio žrtva vršnjaka koji ga je seksualno i fizički maltretirao.

10:50

- Potresna ispovest majke devojčice Nađe Tasić (11) iz okoline Lebana koja je preminula 25. marta ove godine nakon 10 dana borbe za život.

10:45

- Četvoro dece pokušalo je samoubistvo u Srbiji za četiri dana!

09:50

- Jovan Vukotić, vođa "škaljarskog klana" koji je 8. septembra ove godine ubijen u Istanbulu, na teritoriju Turske ušao je s falsifikovanim dokumentima koje je nabavio na Kosovu, a prethodno je podvrgnut operaciji izmene lica, saopšteno je iz turske policije.

08:59

- Menjačnica u Ulici Radomira Raše Radujkova na Novom naselju u Novom Sadu opljačkana je u sredu uveče, a policija i dalje intenzivno traga za počiniocima.

07:58

- Saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba teško povređena dogodila se sinoć u Kneževcu.

07:41

- Bojan T. (24) iz Kikinde,osumnjičen da je prekjuče u Ugrinovcima, sa više hitaca iz pištolja ubio crnogorskog državljanina Dražena Delevića (33), biće priveden danas na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Beogradu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.