LIKVIDACIJA U UGRINOVCIMA: Osumnjičeni za ubistvo Delevića danas će biti priveden na saslušanje
Ugrinovci, Foto: Kurir

ubistvo u ugrinovcima

LIKVIDACIJA U UGRINOVCIMA: Osumnjičeni za ubistvo Delevića danas će biti priveden na saslušanje

Podsećanja radi, Bojan T. ispalio je nakon svađe pet hitaca u Dražena. Zatim, je seo u "škodu" i uputio se ka Dobanovcima gde se zaustavio i pozvao policiju

Objavljeno:

Bojan T. (24) iz Kikinde,osumnjičen da je prekjuče u Ugrinovcima, sa više hitaca iz pištolja ubio crnogorskog državljanina Dražena Delevića (33), biće priveden danas na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Prema nezvaničnim informacijama, mladić je ispričao u policiji da je do zločina došlo jer je hteo da izađe iz "posla" sa krijumačrenjem migranata, a to mu, navodno, Delević nije dozvoljavao, prenose Novosti.

Bojan T. ispalio je nakon svađe pet hitaca u Dražena D. koji je rodom iz Crne Gore.

Mladi Kikinđanin, koji je živeo u iznajmljenom stanu u Ugrinovcima, ispred kog se i dogodilo ubistvo, radio je u jednom privatnom preduzeću za proizvodnju i prodaju sijalica u Batajnici. Nezvanične operativne informacije ukazuju da su Bojan T. i Delević bili pripadnici iste kriminalne grupe, koja se bavila krijumčarenjem ljudi.

Ugrinovci, Ubistvo, Kikinda, Ubica
foto: Kurir

Podsećanja radi, Bojan T. ispalio je nakon svađe pet hitaca u Dražena. Zatim, je seo u "škodu" i uputio se ka Dobanovcima gde se zaustavio i pozvao policiju.

Ubijeni je poznat po nizu krivičnih dela kako u Srbiji tako i u Crnoj Gori. U Beogradu je osuđen na 18 meseci zbog pljačke menjačnice, a u Crnoj Gori se protiv njega vodi postupak zbog šverca marihuane. Bio je hapšen i zbog oranizovanja pljačke svoje bivše tašte kada joj je uzeto oko 2.000 evra.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.