CRNA HRONIKA ZA 6. DECEMBAR 2022.: Pronađelo telo u selu kod NIŠA, teška NESREĆA na auto-putu Miloš Veliki
Crna hronika, Foto: Aleksandra Čolić, Espreso ilustracija

PREGLED DANA

CRNA HRONIKA ZA 6. DECEMBAR 2022.: Pronađelo telo u selu kod NIŠA, teška NESREĆA na auto-putu Miloš Veliki

Ovo su loše vesti koje su obeležile današnji dan

Objavljeno: 23:43h

Portal Espreso iz sata u sat objavljuje događaje iz rubrike Crna Hronika koji su obeležili tekući dan, tako da ćete ih ubuduće naći uvek na jednom mestu.

22:55

Na auto-putu Miloš Veliki u blizini petlje Lajkovac, iz smera Beograda ka Čačku, došlo je do saobraćajne nezgode kada je vozač putničkog automobila izgubio kontrolu i sleteo sa kolovoza, udario u zaštitnu ogradu i prevrnuo se bočno.

22:38

Veštačenje Aleksandra M. (25) iz okoline Golupca koji je bio podvrgnut neuropsihijatrijskom veštačenju zbog ubistva Dragoslava Stevića (62) je završeno i pokazalo je da je mladić u vreme zločina bio uračunjiv.

21:31

Milena T.A. (26), državljanka Nemačke sa prebivalištem u Skeli, koja je izbodena nožem u parku kod Obrenovca, saslušana je u nadležnom tužilaštvu. Iako je prvo pokušala da okrivi mladića za napad, na kraju je priznala šta se dogodilo.

21:38

U Ulici despota Stefana večeras, oko 20.30 sati, došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj su povređene dve osobe.

20:19

Telo neidentifikovane muške osobe pronađeno je večeras u niškom selu Mezgraja nedaleko od tamošnje železničke stanice.

19:54

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, intenzivnim operativnim radom, rasvetlili su razbojništvo i uhapsili I. S. (34), Lj. L. (23) i V. K. (34) iz Subotice zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili ovo krivično delo.

16:38

- Maloletnik osumnjičen da je sinoć, u Vrbasu, zapretio nožem radnici jedne prodavnice i tražio joj novac, te da je pobegao kada se ona sklonila u magacin.

15:43

- Na magistrali Užice – Zlatibor, jednom od puteva sa najviše udesa sa tragičnim posledicama, na kojoj je u za manje od tri meseca izgubljeno sedam života, zabeležen je snimak koji objašnjava kako zapravo dolazi do saobraćajnih nesreća sa tragičnim ishodima.

14:59

- Pripadnik saobraćajne policije PU Niš, koji je danas povređen na putu Niš – Svrljig kada ga je udario motociklista koga je pokušao da zaustavi, otpušten je na kućno lečenje.

14:46

- Nakon što se juče pojavio uznemirujuć video-snimak na kome se vidi kako je sanitetsko vozilo Hitne pomoći oborilo stariju gospođu prilikom vožnje unazad, oglasili su se i iz i Zavoda za urgentnu medicinu Beograda.

14:22

- Požar većih razmera izbio je u naselju Kleče kod Tutina, kada je vatrena stihija zahvatila porodičnu kuću.

14:10

- Optužnica Tužilaštva za organizovani kriminal protiv Igora Despotovića stupila je na pravnu snagu. Okrivljeenom Despotoviću se stavlja na teret da je izvršio krivično delo javno podsticanje na izvršenje terorističkih dela.

13:16

- Protiv Seljameta D. (34) Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je danas optužnicu zbog sumnje da je 18. septembra ove godine u kući u Zemunu, nakon verbalne rasprave, granom od drveta na smrt pretukao svoju 27-godišnju vanbračnu suprugu S.D., a potom se spakovao i sa dvoje maloletne dece napustio lice mesta.

12:44

- Devojčica A.P. (16) koja je juče u toaletu škole popila asepsol pokušala je samoubistvo, kako se sumnja, zbog narušenih porodičnih odnosa.

12:40

- Saobraćajni policajac povređen je danas u Nišu dok je bio na dužnosti. Na njega je naleteo motociklista navodno meštanin Malče.

12:36h​​​​​​

- Svedok-saradnik Dejan Milenković Bagzi danas je u pratnji policije doveden u Palatu pravde u Beogradu da svedoči o prvoj otmici zemunskog klana, posle koje se student Novak Stevanić ubio.

12:11

- Policija u Pančevu uhapsila je D.A. (38) jer je u noći između subote i nedelje pretukao svoju suprugu S.A.

11:30

- Učenica (16) jedne srednje škole u Beogradu pokušala je sinoć oko 20 časova da se ubije tako što je popila, navodno, asepsol.

10:37

- Sima Belenzada (29), pevač iz Futoga, poginuo je teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć kod Gajdobre, dok su njegova supruga i koleginica teško povređene.

10:15

- Dve štićenice Doma za nezbrinutu decu „Duško Radović“ iz Niša lakše su povređene u tuči koja je izbila sinoć oko 22 časa u ovoj ustanovi, a zbog čega je morala da interveniše i niška policija.

09:28

- Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kojem se vidi kako mladić puca iz pištolja iz automobila u poretu, usred nekakvog tunela?!

08:53

- Jeziva tragedija dogodila se u selu nadomak Valjeva kada je mašina za sečenje drva uvukla dete od 12 godina i tako ga usmrtila.

07:32

- U ranim jutarnjim časovima izbio je požar u krugu Kliničkog centra Srbije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.