ODREĐEN PRITVOR UBICI IZ UGRINOVACA: Hici koje je ispalio u Dražena bili KOBNI za njega!
Bojan T., Foto: Kurir

jezivo

ODREĐEN PRITVOR UBICI IZ UGRINOVACA: Hici koje je ispalio u Dražena bili KOBNI za njega!

Naredbom o sprovođenju istrage Bojanu T. se na teret stavljaju krivična dela teško ubistvo na svirep i podmukao način i nedozvoljeno proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija

Objavljeno:

Na predlog Višeg javnog tužilaštva u Beogradu sud je odredio do 30 dana pritvor Bojanu T. (23), koji se osumnjiči da je u Ugrinovcima 7. decembra, oko 14.30 časova, nakon kraće rasprave hicima iz pištolja usmrtio Dražena D.

Pritvor mu je određen da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo i zbog uznemirenja javnosti i visine zaprećene kazne zatvora za krivična dela za koja se tereti, potvrđeno je Tanjugu u tom tuzilaštvu.

Osumnjičeni je na saslušanju priznao izvršenje krivičnog dela i detaljno izneo svoju odbranu. Naredbom o sprovođenju istrage Bojanu T. se na teret stavljaju krivična dela teško ubistvo na svirep i podmukao način i nedozvoljeno proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Ugrinovci
foto: Facebook

Sumnja se da je Bojan T, nakon kraće rasprave sa oštećenim Draženom D. koji je stajao na kolovozu pored automobila marke BMW X6, iz neposredne blizine, ispalio više projektila u pravcu glave i tela oštećenog. Dražen D. je usled nanetih povreda preminuo, dok se Bojan T. automobilom marke "škoda oktavia" udaljio sa lica mesta.

Ugrinovci, Ubistvo
foto: Kurir

Nedugo zatim pozvao je policiju i saopštio šta je učinio, nakon čega je uhapšen u Dobanovicima.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.