CRNA HRONIKA ZA 8. DECEMBAR 2022.: 2 osobe nastradale u požaru u Pećincima, automobil udario tinejdžera na Zvezdari
Crna hronika, Foto: Aleksandra Čolić, Espreso ilustracija

PREGLED DANA

CRNA HRONIKA ZA 8. DECEMBAR 2022.: 2 osobe nastradale u požaru u Pećincima, automobil udario tinejdžera na Zvezdari

Ovo su loše vesti koje su obeležile današnji dan

Objavljeno: 22:36h

Portal Espreso iz sata u sat objavljuje događaje iz rubrike Crna Hronika koji su obeležili tekući dan, tako da ćete ih ubuduće naći uvek na jednom mestu.

22:29

Muškarac S. U. (47) koji je uhapšen zbog sumnje da je u autobusu na liniji 45 dodirivao maloletnika (15) po butinama, hapšen je 2016. godine zbog istog krivičnog dela.

20:07

Jedna prostorija kuće u Pećincima, kao i šupa sa drvima, izgorele su u požaru u kome su dve osobe nastradale danas pre 16 sati.

19:37

U Surčinu, kod nadvožnjaka, ogroman požar izbio je na šleperu. Vatra je "progutala" vozilo, a saobraćaj je blokiran u oba smera.

19:35

Dve osobe stradale su u požaru koji je nešto pre 16 časova izbio u porodičnoj kući u Ulici Mandićev sokak u Pećincima.

19:14

U Čačku u porodičnoj kući nastradalog mladića Mihajila L. (26), u naselju Ljubić tuga i neverica. Majka, brat, ujak primaju saučešća rodbine, prijatelja i komšija, slomljeni od bola.

18:42

Kragujevačka policija uhapsila je R. K. (28) iz ovog grada, koji je osumnjičen da je izvršio krivično delo trgovina ljudima, saopštila je PU Kragujevac.

17:21

Na uglu ulica Mite Ružića i Budmanijeve na Zvezdari došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj je oboren pešak.

17:08

Prava drama za jednog Čačanina odigrala se u Bačkoj Topoli. Đorđa M. krvnički je napao pas lutalica i naneo mu je teške telesne povrede u predelu nogu i leđa.

16:31

- Osnovno tužilaštvo u Prištini podiglo je optužnicu protiv pet osoba zbog silovanja jedanaestogodišnje devojčice krajem avgusta ove godine.

15:57

- Nikola, Ognjen, Luka i Ivan otišli su zauvek, ali će njihovi nasmejani likovi zauvek ostati u pamćenju prijateljima i profesorima.

13:57

- DNK analiza je pokazala da kosti pronađene 9. novembra u selu Vrtište su posmrtni ostaci Slavoljuba Radojičića (82) iz Popovca koji je nestao 2. avgusta ove godine.

13:52

- MUP upozorava da je od početka ove godine 15 pešaka poginulo, a 750 povređeno u saobraćajnim nezgodama koje su se dogodile na pešačkim prelazima.

13:40

- Miodrag Ješić, bivši proslavljeni fudbaler i trener Partizana, koji je poginuo jutros u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na putu Ruma-Jarak navodno je vozio neprilagođenom brzinom, a sumnja se i da čak zaspao za volanom.

13:23

- U Osnovnom javnom tužilaštvu u Trsteniku za 14. decembar je zakazano saslušanje M.M. najstarijeg učenika osumnjičenog za učestvovanje u incidentu u školi u tom mestu 9. novembra, kada su profesorki engleskog jezika M.S, učenici izmakli stolicu pa je pala na pod, dok su se oni smejali i snimali telefonom.

13:16

- D.E. (22) koji je jutros pao 20 metara sa stare zgrade nekadašnje fabrike "Vagonka" u mašinskoj industriji Niš nije životno ugrožen.

13:09

- Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu odredilo je zadržavanje 07. decembra osumnjičenom S.U. (47) zbog izvršenja krivičnog dela - polno uznemiravanje.

12:55

- Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Mihajla N. (26) zbog sumnje da je 14. septembra oko podne silovao 60-godišnju ženu u njenoj kući u Velikim Crljenima.

12:34

- U saobracajnoj nesreći na putu Ruma-Jarak poginuo je Miodrag Ješić, bivši fudbaler i trener FK Partizan.

11:26

- Na društvenim mrežama se pojavio uznemirujući video sa nadzornih kamera koje su snimile trenutak nesreće u kojoj je stradao Mihajlo L. (26) u Bulevaru kralja Aleksandra.

11:15

- Muškarac za kojeg se, kako se saznaje, veruje da je lopov, pao je oko 10:20 časova sa jedne zgrade u krugu Mašinske industrije Niš

10:57

- U selu Mezgraja kod Niša, pronađen je muški skelet. Leš je pronašla meštanka koja ovim putem, pored pruge, često prolazi do svoje njive, da obiđe žito.

10:49

- Bojan T. (24) iz Kikinde koji je uhapšen zbog sumnje da je ubio Crnogorca Dražena D. (33) navodno se sam predao policiji, a o žrtvi nije znao skoro ništa.

09:30

- Na pešačkom prelazu kod tržnog centra Plaza oborena je devojčica od 13 godina.

08:52

- Policija u Beogradu uhapsila je M. N. (23) zbog sumnje da je usmrtio pešaka M.L. (26).

08:26

- R.I., bivša žena nekadašnjeg zamenika bivšeg direktora policije, pokušala je sinoć da izvrši samoubistvo.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.