CRNA HRONIKA ZA 7. DECEMBAR 2022.: Muškarac IZREŠETAN u BMW X6, policija uhapsila PEDOFILA u Beogradu!
Crna hronika, Foto: Aleksandra Čolić, Espreso ilustracija

PREGLED DANA

CRNA HRONIKA ZA 7. DECEMBAR 2022.: Muškarac IZREŠETAN u BMW X6, policija uhapsila PEDOFILA u Beogradu!

Ovo su loše vesti koje su obeležile današnji dan

Objavljeno: 22:16h

Portal Espreso iz sata u sat objavljuje događaje iz rubrike Crna Hronika koji su obeležili tekući dan, tako da ćete ih ubuduće naći uvek na jednom mestu.

22:11

U Bulevaru kralja Aleksandra došlo je do teške saobraćajne nesreće.

21:07

Američki državljanin A.R.K. (41) uhapšen je u Zemunu zbog nasilja u porodici i određen mu je pritvor.

19:35

Simo Belenzada (29) iz Futoga, pevač zlatnog glasa, koji je izgubio život vraćajući se iz Gajdobre kući, kada je automobilom udario u drvo kraj puta, sahranjen je danas na Centralnom groblju u Futogu.

19:18

Dva maskirana napadača su večeras u Ulici Radomira Raše Radujkova u Novom Sadu opljačkali menjačnicu uz pretnju pištoljem nešto posle 18 časova.

18:33

U Upaljačnici valjevske fabrike "Krušik" oko podne dogodila se nesreća kada je radnici M.K. tokom rada mašina zahvatila desnu šaku.

18:12

- Pokojni Slavoljub, kako je kazao njegov unuk, penziju je dočekao kao radnik Elektronske industrije gde je radila i njegova supruga koja je preminula 2005. godine.

17:15

-B.T. (24) koji je uhapšen na putu za Dobanovce nepunih pola sata posle ubistva, za sada nepoznatog muškarca u Ugrinoivcima, poznat je pod nadimkom Kikinda jer je rodom iz tog grada!

16:56

- MUP se oglasio nakon ubistva u Ugrinovcima.

16:10

- Nastavnica osnovne škole "Sveti Sava" u Vrčinu koja je pretila svojim đacima da će dovesti "batinaše da ih mlate" smenjena je zbog neprimerenog ponašanja.

16:04

- Nepoznati muškarac ubijen je danas u Ugrinovcima u okolini Beograda, a napadač B.T. (24) je uhapšen na putu za Dobanovce.

15:57

- Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu odredilo je zadržavanje S.U. (47) koji je osumnjičen za polno uznemiravanje maloletnog dečaka (15).

15:40

- Za sada nepoznati muškarac ubijen je u Ugrinovcima u okolini Beograda. Napadač je u njega ispalio više hitaca.

14:40

- Beograđanka sa lažnom diplomom medicinske škole volontirala u bolnici.

13:10

- Muškarac (53) nađen je mrtav u svom stanu u Rakovici sa prostrelnom ranom u grudima.

13:06

- Na društvenim mrežama se pojavio snimak na kom se čuje jedna nastavnica u OŠ "Sveti Sava " iz Vrčina koja učenicima preti batinama.

12:50

- Beogradska policija uhapsila je S.U. (47) zbog sumnje da je u autobusu na liniji "45" dodirivao maloletnika po butinama i genitalijama.

12:14

- Pripadnik kriminalističke policije u Vranju, koji je bio van dužnosti, brzim i efikasnim radom, uhvatio je B. B. (44) iz ovog grada neposredno nakon što je, kako se sumnja, izvršio razbojništvo.

11:54

- Telo koje je sinoć pronađeno kraj pruge u niškom selu Mezgraja je identifikovano na osnovu ličnih dokumenata a kako se saznaje, radi se o osamdesetogodišnjem Nišliji čiji je nestanak prijavljen policiji.

11:52

- Policija je na auto-putu u blizini Smedereva zaustavila automobil marke „audi“ kojim je upravljao osumnjičeni T. D. i u vozilu pronašla 240 paketa marihuane spakovanih u šest torbi.

11:41

- Carinici su 6. decembra 2022. godine na graničnom prelazu Batrovci, u saradnji sa policijom, sprečili pokušaj krijumčarenja preko 84.000 evra.

11:26

- Devojčica (12) pronašla je sinoć svoju majku LJ. B. (45) obešenu u stanu u Beogradu.

11:24

- U jednoj Osnovnoj školi na Novom Beogradu učenica (13) je nasred časa pokušala da skoči sa prozora. Samo zahvaljujući pribranosti nastavnice koja je uspela da zadrži devojčicu sprečena je tragedija​

10:26

- Lopovi noćas ukrali sanitet Hitne pomoći i provozali se ulicama Kruševca.

10:12

- Sahrana pevača Sime Belenzada koji je stradao u saobraćajnoj nesreći održaće se sutra u 15 časova.

09:30

- Nišlija G.S. (46), čiji je trogodišnji sin G.S. pod još nerazjašnjenim okolnostima preminuo 28. januara ove godine, pravnosnažno je osuđen na četiri godine zatvora zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga i nedozvoljenog držanja oružja, municije i eksplozivnih materija.

07:50

- Novosadska policija uhapsila je M. D. (41) iz Beočina, zbog sumnje da je učinio šest krivičnih dela, dva krivična dela teška krađa, tri krivična dela krađa i krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

07:49

- Noćas oko 1.30 časova izbio je požar u prodavnici kućne hemije u Ulici Braće Ribnikar u Novom Sadu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.