ANA VOLŠ JE IMALA PROBLEM, ALI JE TO RETKO KO PRIMEĆIVAO: U martu 2022. godine SVE KRENULO NAOPAKO, ISPLIVALA TAJNA
Ana Volš, Foto: Društvene mreže, Printscreen/Zillow

NIJE DOBRO

ANA VOLŠ JE IMALA PROBLEM, ALI JE TO RETKO KO PRIMEĆIVAO: U martu 2022. godine SVE KRENULO NAOPAKO, ISPLIVALA TAJNA

Ana i Brajan delovali su kao skladan i srećan par koji uživa sa svoja tri sina uzsrasta dve, četiri i šest godina

Objavljeno:

Istraga o nestanku Ane Volš (39) neočekivano se pretvorila u istragu za ubistvo. Tužilaštvo je na poslednjem ročištu koje je održano 18. januara zvanično potvrdilo da se Brajan Volš (47), suprug nestale Srpkinje, sada tereti za njeno ubistvo i tom prilikom iznelo deo dokaza koji su prikupljeni tokom istrage.

Javnost koja pomno prati ovaj slučaj bila je zgrožena nakon činjenica koje je tužiteljka iznela, a koje su i više nego monstruozne!

Ana i Brajan delovali su kao skladan i srećan par koji uživa sa svoja tri sina uzsrasta dve, četiri i šest godina. Međutim, istina je izgleda bila mnogo drugačija.

Milanka Ljubičić, majka nestale Ane, otkrila je javno prepisku sa svojom ćerkom iz koje se jasno može zaključiti da je u braku Volšovih bilo problema.

Milanka Ljubičić i Ana Volš
Milanka Ljubičić i Ana Volšfoto: Društvene mreže

Naime, Ana je majci poslala poruku 25. decembra u 19.18 sati.

Ana: "Ćao mama.

Je l' bi mogla sutra da dođeš za Vašington"

Milanka: "Kako to misliš i zašto mi to sada kažeš. Trebalo je koji dan ranije reći."

Iz sledeće poruke Ane Volš se odmah moglo naslutiti da nešto ozbiljno nije u redu u njenom braku budući da je odmah prešla na stvar.

Ana: "Brajan i ja se ne slažemo"

Milanka: "Oko čega"

Ana: "Dece"

Milanka: "Možda mogu za 7 dana. Moram i lekove da uzmem. Pogotovo insuline. Ne znam koliko bih ostala. U martu imam vaskularnog hirurga."

Ostatak razgovora između Milanke i Ane pogledajte u videu ispod.

Još jedna činjenica koja ukazuje da je u braku Ane i Brajan bilo problema izneta je na poslednjem ročištu Brajanu Volšu kada je tužiteljka obelodanila šta je sve pretraživao na internetu.

Brajan Volš u sudnici
Brajan Volš u sudnicifoto: EPA-EFE/CRAIG WALKER / POOL

Jedna od Gugl pretraga na koju treba obratiti pažnju je ona od 27. decembra kada je Brajan guglao koja je savezna država najbolja za razvod za muškarca, a to je bilo svega četiri dana pre nego što se Ani izgubio svaki trag.

Više o tome šta je sve Brajan Volš guglao nakon Aninog nestanka možete pogledati u videu ispod. Upozoravamo na uzemirujući sadržaj!

@espreso_rs Šta je sve Brajan Volš guglao kada je njegova žena Ana Volš nestala. Ove stvari na sudu iznete kao BITAN DOKAZ #brianwalshe #anawalshe #usa #serbia #amerika #srbija #ubistvo #murder #fyp #fy #recommendations #espreso ♬ Scary BGM that the piano is impressive - CCsounds

Najbolja Anina prijateljica, Alisa Kirbi rekla je za američke medije da su Ana i Brajan imali razmirice oko dece, a da je oko Božića bilo poprilično napeto.

"Ja sam bila sa njom u četvrtak uveče. To je bio poslednji put da sam bila sa njom. Tada smo izašle na večeru, a prethodno smo išle na ples i ostale smo do kasno. Sutradan ujutru, tog petka ona je otišla u Boston. Njihove svađe bile su oko toga kada će konačno da se presele u Vašington, kada ću ona ponovo da budem sa svojom decom, to je bio njen prioritet. Oni su prolazili kroz jedan veliki stresni period i znam da je za Božić bilo napeto. Ali nije postojalo ništa što je ukazivalo da se ona plašila za svoj život ili da se osećala nebezbedno", kazala je ona.

Alisa kaže da je Ana bila samo frustrirana jer nije mogla da zbog posla provodi više vremena sa decom.

Ana Volš sa sinovima
Ana Volš sa sinovimafoto: Instagram/anawalshe

"Ona je o Brajanu govorila kao o njenom najboljem prijatelju. Oboje su bili vrlo bliski. Uvek je govorila da je njihova ljubav bila na prvi pogled i da mu je verovala, da je on dobra osoba, da je sve što je uradio u prošlosti zapravo posledica samo loših i nesmotrenih odluka", rekla je ona.

Očigledno da svi koji su bili upućeni u probleme Volšovih nisu shvatali to toliko ozbiljno kao ni činjenicu da je Ani zaista bila potrebna pomoć i podrška.

Sve nekretnine rasprodala

Prema imovinskoj karti Ane Volš, nekretnine koje su se vodile na njeno ime vredele su oko tri miliona dolara.

Ona je kupila vilu u Vašingtonu vrednu 1.3 miliona dolara (1.204.528 evra), kuću u Merilendu je kupila za 191.000 dolara (176.972 evra) kao i dve kuće u Masačusetsu koje su koštale 135.000 i 139.900 dolara (125.085 i 129.625 evra).

U međuvremenu je prodala kuću u kojoj je živela u Kohasetu za 1.4 miliona dolara (1.297.184 evra), stan za 220.000 dolara (203.843 evra) ali i drugu imovinu za 840.100 dolara (778.403 evra).

1 / 6 Foto: Printscreen / Tviter / Going West Podcast

Manje od nedelju dana pre nego što je Anin poslodavac prijavio njen nestanak, ona je zaključila ugovor o stanu u Revereu, mestu nedaleko od Bostona, koji je prodala za 220.000 dolara (203.843 evra) i to 80.000 dolara (74.124 evra) više nego što ju je kupila.

Ana je u martu prodala kuću vrednu milion dolara koju je posedovala u Masačusetsu i kupila kuću u Vašingtonu u sličnom rasponu cena.

Više o nekretninama koje je posedovala Ana Volš možete pogledati u videu ispod.

Tog dana se promenilo sve?

Ana Volš se 2015. godine preslila iz Vašingtona, gde je radila, u Boston i tamo započela potpuno nov život. Ana je bila direktor jedne agencije za nekretnine sa sedištem u Bostonu sve do prošle godine.

Venčanje Brajana i Ane Volš
Venčanje Brajana i Ane Volšfoto: Facebook / Ana Ljubičić

Međutim, u matru 2021. godine otvorio se nov put za njenu karijeru. Prihvatila je ponudu jedne od najpoznatijih agencija za nekretnine u celoj Americi, kompaniji Tišman Spejer u kojoj je radila na poziciji regionalnog menadžera.

Ana je bila veoma posvećena poslu, a s obzirom da je sa porodicom živela u Bostonu, a sedište nove firme nalazi se u Vašingtonu, to je predstavilo veoma veliki izazov za celu porodicu Volš.

Ona je svakog petka putovala iz Vašingtona u Boston, a svakog ponedeljka se vraćala natrag. Tokom radne nedelje bila je odvojena od svoje dece i muža, a kako su rekle njena majka i prijateljica, to joj je jako teško padalo.

Jedna fotografija koja nam je privukla pažnju objavljena je na njenom Instagram profilu 17. marta prošle godine. Ana je postavila fotografiju na kojoj je nasmejana, a u opisu je napisala:

Ana Volš
Ana Volšfoto: Društvene mreže

- Pre sedam uzbudljivih godina napustila sam Vašington zbog ljubavi u Bostonu. Troje dece (i pas) kasnije, došlo je vreme da se vratimo. Tačno u vreme za cvetanja trešnje.

Nakon povratka u Vašington, život svih Volšovih se u neku ruku promenio. Ana se odvojila od porodice, deca su veći deo vremena provodila uz oca i dadilju, pa se pretpostavlja čak i da je do trzavica u braku Brajana i nje došlo upravo u tom periodu!

Sudeći po društvenim mrežama na kojima je Ana bila prilično aktivna, ona nakon tog 17. marta nije objavila ni jednu jedinu fotografiju ili snimak na kom se vidi njen suprug Brajan Volš.

Inače, Ana je imala kuću u Vašingtonu u kojoj je navodno želela da živi sa Brajanom i decom, međutim, Brajan zbog nanogice koju je nosio nije mogao da napušta državu Masačusets.

Kuća Ane Volš u Vašingtonu
Kuća Ane Volš u Vašingtonufoto: Shutterstock / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Šta se tačno dešavalo u četiri zida ovo dvoje ljudi možemo samo da nagađamo. Tužno je što je lepa Beograđanka sa svoje 22 godine otišla u potragu za svojim snovima baš u Sjedinjene Američke Države gde joj se 17 godina kasnije izgubio svaki trag.

Ana je u početku radila kao spremačica u hotelu u Vašingtonu, zatim kao server. Nakon toga radila je u Njujorku. Tri godine kasnije počinje da radi u hotelu u Masačusetsu kao menadžer recepcije gde i upoznaje svog budućeg muža Brajan, a nakon toga Ana sve do 2020. godine napreduje i radi na mestu glavnog menadžera, kasnije i direktora u nekoliko hotela u Masačusetsu. Zatim, te 2020. počinje da radi u bostonskoj agenciji za nekretnine gde radi na poziciji direktora. Dve godine kasnije počinje da radi na poziciji regionalnog menadžera jedne od najvećih agencija za nekretnine u Vašingtonu.

1 / 5 Foto: Instagram/anawalshe

Podsetimo, Ani Volš svaki trag se izgubio 1. januara kada je, navodno, iznenadno krenula put Vašingtona zbog poslovnih obaveza. Njen nestanak prijavljen je tek 4. januara od strane radnika obezbeđenja kompanije Tišman Spejer u kojoj je radila nakon što se tog dana nije pojavila na poslu. Prvobitno su se pojavile informacije da je muž prijavio nestanak, ali su ti navodi demantovani prilikom čitanja optužnice.

Brajan Volš, muž nestale Srpkinje je uhapšen 9. januara zbog optužbi da je odbmanuo policijsku istragu davajući lažne iskaze o Aninom nestanku. Devet dana kasnije protiv njega je podignuta optužnica kojom se tereti za ubistvo nestale supruge.

Brajan se trenutno nalazi u pritvoru i čeka sledeće ročište koje je zakazano za 9. februar.

Bonus video:

00:57

KAKO SU SE UPOZNALI BRAJAN I ANA VOLŠ

(Espreso/D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.