ISPLIVALA SLIKA BRAJANA VOLŠA SA ZGODNOM PLAVUŠOM: Nekada je izlazila sa njim, a sada je IZBEZUMLJENA! (FOTO)
Foto: Craig F Walker The Boston Globe via AP, twitter/diane mantouvalos

NIKAV VIĐENA FOTKA

ISPLIVALA SLIKA BRAJANA VOLŠA SA ZGODNOM PLAVUŠOM: Nekada je izlazila sa njim, a sada je IZBEZUMLJENA! (FOTO)

Brajan je važio za uspešnog, bogatog muškarca te 2008. godine kada su se Ana i njen budući suprug upoznali

Objavljeno: 11:33h

Brajan Volš (47), suprug nestale Ane Volš (39) čija je sudbina još uvek pod velom misterije, ali se sumnja da je ubijena na monstruozan način, važio je za galantnog zavodnika svojevremeno.

Ovakve pretpostavke potkrepljuje i činjenica da je prvenstveno Ana Volš isticala kako je pri njihovom susretu to bila "ljubav na prvi pogled". Brajan je važio za uspešnog, bogatog muškarca te 2008. godine kada su se Ana i njen budući suprug upoznali. Međutim, s godinama koje su usledile ispostaviće se da su supružnici pomalo zamenili uloge.

Brajan Volš
Brajan Volšfoto: Printscreen/Instagram/AnaWalshe

Dok je lepa Beograđanka Ana napredovala iz godine u godinu, u Brajanovom poslovnom ali i privatnom životu došlo je do sunovrata!

Vratimo se na period kada je Brajan uživao u svojim mladalačkim danima, ili je to samo delovalo tako. Bilo kako bilo, nakon što se čitava američka i domaća javnost okupirala slučajem porodice Volš, isplivali su mnogi detalji iz njihovog privatnog života.

Ana i Brajan Volš
Ana i Brajan Volšfoto: Facebook / Ana Ljubičić

Sada se pojavila fotografija Brajana Volša iz devedesetih godina koju je objavila jedna od najpoznatijih PR stručnjaka u Americi. Na njoj se vidi Brajan sa zgodnom plavušom, a kako se navodi, fotografija je nastala na njihovom dejtu. Pretpostavlja se da su se svojevremeno zabavljali.

Kako se dalje navodi, devojka sa fotografije je "potpuno izbezumljena" nakon što je saznala za slučaj nestanka Ane Volš i činjenicu da je upravo Brajan glavni osumnjičeni za njeno ubistvo.

Podsetimo, Brajan Volš, suprug Ane Volš koja je nestala 1. januara, uhapšen je osam dana kasnije zbog optužbi da je obmanuo policijsku istragu, nakon toga je18. januara izveden pred sud gde mu je pročitana optužnica koja ga tereti za ubistvo supruge i da je nakon zločina raskomadao njeno telo.

Tužiteljka je na poslednjem ročištu objasnila da su na kesama nađeni tragovi sode bikarbone, ali i deo ogrlice koja liči na onu koju je Ana nosila na brojnim fotografijama.

1 / 5 Foto: Facebook / Ana Ljubičić

„Država Masačusets je tražila dodatno veštačenje pojedinih elemenata koji su pronađeni, kao i DNK analizu. Među stvarima koje će biti analizirane su i papuče na kojima je pronađena krv, a sumnja se da se na njima nalazi DNK Brajana i Ane Volš. Jedna od Gugl pretraga na koju treba obratiti pažnju je ona od 27. decembra kada je optuženi guglao koja je savezna država najbolja za razvod. Tužilaštvo sumnja da je Brajan Volš ubio Anu i raskomadao telo, a potom i pokušao da očisti sva mesta na kojima je ostavio svoj DNK", zaključila je ona.

Ana i Brajan imaju troje zajedničke dece uzrasta dve, četiri i šest godina koja se trenutno nalaze u Odeljenju za decu i porodicu iz Masačusetsa, pri Centru za socijalni rad u Americi.

Ana Volš sa sinovima
Ana Volš sa sinovimafoto: Instagram/anawalshe

Deca Ane Volš, čini se po njenim objavama na društvenim mrežama, bila su njen svet, te je vrlo često objavljivala srećne porodične fotografije.

Kako je rekla Milanka Ljubičić, majka nestale Ane, još uvek se ne zna ko će dobiti starateljstvo nad tri mališana kao i da je njena starija ćerka Aleksandra u pregovorima sa državnim organima oko preuzimanja starateljstva nad njima.

Pratite slučaj Ane Volš i na Espreso TikTok nalogu:

@espreso_rs Šta je sve Brajan Volš guglao kada je njegova žena Ana Volš nestala. Ove stvari na sudu iznete kao BITAN DOKAZ #brianwalshe #anawalshe #usa #serbia #amerika #srbija #ubistvo #murder #fyp #fy #recommendations #espreso ♬ Scary BGM that the piano is impressive - CCsounds

(Espreso/D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.