PRIJATELJI ANE I BRAJANA VOLŠA PREKINULI ĆUTANJE: Otkrili šta se dešavalo samo 3 dana pre ANINOG NESTANKA!
Pijatelji Ane i Brajana Volša, Foto: Printscreen/7NEWS Live Boston, Instagram/anawalshe, NBC10Boston

JEZIVO

PRIJATELJI ANE I BRAJANA VOLŠA PREKINULI ĆUTANJE: Otkrili šta se dešavalo samo 3 dana pre ANINOG NESTANKA!

Silva je rekao da su bili šokirani kada su čuli o Brajanovoj navodnoj istoriji pretraživanja na internetu

Objavljeno:

Prvi put otkako je Brajan Volš optužen za ubistvo svoje supruge Ane, dvoje bivših stanara para prekinuli su ćutanje.

Mandi i Majk Silva i dalje žive u stanu Revere koji su Volševi požurili da rasprodaju samo nekoliko dana pre navodnog ubistva. U ekskluzivnom intervjuu za NBC10 Boston u petak, rekli su da ih još uvek progone neka od poslednjih sećanja na par zajedno.

„Osvrnete se na ta sećanja i pitate se, zar nisam čitala između redova? Da li sam nešto propustila sve ovo vreme“, rekla je Mandi Silva.

Mandi Silva
Mandi Silvafoto: NBC10Boston

Silva je rekla da su bili šokirani kada su čuli o Brajanovoj navodnoj istoriji pretraživanja na internetu. Prema rečima tužioca, on je tražio načine da raskomada i reši se tela istog dana kada je Silvas rekao da im je poslao poruku da im poželi srećnu Novu godinu.

„Nije mi odgovorio kada sam mu poslao. Posle toga je samo utihnulo“, rekao je Majk Silva.

Majk Silva
Majk Silvafoto: NBC10Boston

Silva je rekao da su takođe komunicirali sa Brajanom i Anom Volš 27. decembra, kada su tužioci rekli da je Brajan tražio najbolju državu za muškarca da bi se razveo.

„Izgledao je sasvim normalno. Zaista se zapitaš kao vau, vi ste dve različite osobe“, rekla je Mandi Silva.

Podsetimo, Brajan Volš, suprug Ane Volš koja je nestala 1. januara, izveden je juče pred sud gde mu je pročitana optužnica koja ga tereti za ubistvo supruge i da je nakon zločina raskomadao njeno telo.

Brajan Volš
Brajan Volšfoto: Printscreen/7NEWS Live Boston

Brajan i Ana Volš proslavljali su Novu godinu u porodičnoj kući, to veče gost im je bio Gem Mutlu, njihov dugogodišnji prijatelj koji je do pre nekoliko meseci bio i Anin nadređeni dok je radila u njegovoj firmi u Bostonu.

Brajan je policajcima rekao da su Ana i on u krevet otišli nakon što je njihov prijatelj otišao kući. Zatim je rekao da je Ana Volš napustila kuću oko 6.00 ujutru, 1. januara i uputila se na posao u Vašington, ali dokazi da je ona ikada napustila dom nisu pronađeni.

Rekao je da nije pričao sa ženom još od ranih jutarnjih sati, od početka nove godine. Policija Kohaseta nije uspela da locira nju, niti njen telefon. Prema signalu koji je policija locirala, bazne stanice nisu locirale poziv u krugu imanja Volšovih, u Kohasetu, sve do 3.14 ujutru, 2. januara, kada je telefon ugašen. Brajan je rekao da je Ana izašla iz kuće, noseći crnu haljinu i „hanter“ čizme. Rekao je da je to bilo oko 6.00 ili 6.10 prvog januara ujutru.

1 / 7 Foto: Instagram/anawalshe

On je istražiteljima naveo da je kasnije prvog januara išao da kupi namirnice oko 15.00 časova i obiđe kuću svoje majke, ali se izgubio jer nije imao telefon kod sebe. U marketu za kupovinu hrane je ostao 15 minuta. Međutim, utvrđeno je da nije ušao ni u jednu od dve radnje za koju je rekao da je posetio.

Istog dana, koristeći ajped svog sina, koristio Gugl pretragu. Imajte u vidu da je njihov prijatelj otišao u 1.30 sati, a da je Brajan počeo da gugla već u 4.55, dok je policiji rekao da je Ana napustila kuću oko 6.00 ujutru istog dana!

1. januar

4:55 - Koliko je potrebno da telo počne da se oseća

4:58 - Kako da sprečite telo da se raspadne

5:47 - 10 načina kako se rešiti mrtvog tela ako baš morate

6.25 - Koliko je potrebno da neko primeti da je neko nestao

6.34 - Mogu li da se bace delovi tela

9.29 - Koliko DNK dugo ostaje

9.34 - Identifikacija posmrtnih ostataka

11.34 - Najbolji načini da se rešite tela

11.44 - Čišćenje drvenih podova

11.56 - Kako se detektuje krv

13.08 - Šta se dešava kada stavite delove tela u amonijak

13.21 - Da li je bolje da bacite odeću ili da je se rešite

Informacija koja je juče prvi put dospela u javnost jeste da je Brajan 27. decembra guglao "koja je najbolja država za razvod za muškarca".

2. januar

12:45 - Testera najbolji alat za rasparčavanje

13.10 - Mogu li da vas optuže za ubistvo bez tela

13.14 - Može li da se identifikuje telo sa polomljenim zubima

Nadzorne kamere su 2. januara snimile optuženog u jednoj radnji za kupovinu alata, gde je kupovao sredstva za čišćenje uključujući krpe, detrdžent, trake, zaštitno odelo, čizme, imao je masku za lice u momentima kada je izlazio iz radnje.

Trećeg januara u Abingtonu je primećen „volvo“ optuženog, kao i vozilo njegovih roditelja pored kontejnera.

"Otišao je do kontejnera noseći kesu za smeće i po tome kako je zamahnuo rukom, čini se da je nosio nešto teško. Potom je kesu bacio u kontejner i udaljio se", kazala je tužiteljka dok je čitala optužnicu.

Kasnije su isti automobili primećeni u drugom delu Abingtona, kod drugog kontejnera.

3. januar

13.02 - Šta se dešava sa dlakama na mrtvom telu

13.13 - Kako teče raspadanje tela u plastičnoj kesi u odnosu na bilo koje drugo okruženje

Brajan je četvrtog januara u prodavnici kupio maske, peškire i kante za đubre.

Tužiteljka je na poslednjem ročištu objasnila da su na kesama nađeni tragovi sode bikarbone, ali i deo ogrlice koja liči na onu koju je Ana nosila na brojnim fotografijama.

„Država Masačusets je tražila dodatno veštačenje pojedinih elemenata koji su pronađeni, kao i DNK analizu. Među stvarima koje će biti analizirane su i papuče na kojima je pronađena krv, a sumnja se da se na njima nalazi DNK Brajana i Ane Volš. Jedna od Gugl pretraga na koju treba obratiti pažnju je ona od 27. decembra kada je optuženi guglao koja je savezna država najbolja za razvod. Tužilaštvo sumnja da je Brajan Volš ubio Anu i raskomadao telo, a potom i pokušao da očisti sva mesta na kojima je ostavio svoj DNK", zaključila je ona.

Pratite slučaj Ane Volš i na Espreso TikTok profilu:

@espreso_rs Šta je sve Brajan Volš guglao kada je njegova žena Ana Volš nestala. Ove stvari na sudu iznete kao BITAN DOKAZ #brianwalshe #anawalshe #usa #serbia #amerika #srbija #ubistvo #murder #fyp #fy #recommendations #espreso ♬ Scary BGM that the piano is impressive - CCsounds

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.