OVO SU POSLEDNJE FOTOGRAFIJE ANE VOLŠ DOK JE BILA U BEOGRADU: Uživala u rodnom gradu, evo koga NEMA na njima (FOTO)
Ana Volš, Foto: Instagram/anawalshe

DETALJI IZ ŽIVOTA ANE VOLŠ

OVO SU POSLEDNJE FOTOGRAFIJE ANE VOLŠ DOK JE BILA U BEOGRADU: Uživala u rodnom gradu, evo koga NEMA na njima (FOTO)

Nestanak Ane Volš potresao je ceo svet, njen nestanak prijavio je njen poslodavac 4. januara. Brajan je 8. januara uhapšen,a 17. januara optužen za ubstvo supruge

Objavljeno:

Ana Volš (39), rođena Beograđanka kojoj se svaki trag izgubio 1. januara nakon dočeka Nove godine u gradu Kohasetu u Masačusetsu, poslednji put u Srbiji je bila u decembru mesecu, samo nekoliko nedelja pre nego što joj se izgubio svaki trag.

Ana je bila aktivna na društvenim mrežama, a nije krila koliko voli grad u kome je odrasla, pa je prilikom posete Srbiji objavila niz fotografija, pa se da zaključiti da je ponosno isticala svoje poreklo, pa je sa svojim prijateljima podelila fotografiju ulice u kojoj je odrasla.

Nestanak Ane Volš potresao je ceo svet, njen nestanak prijavio je njen poslodavac 4. januara. Brajan je 8. januara uhapšen,a 17. januara optužen za ubstvo supruge. Na sudu je negirao zločin, a njegovo ponovno saslušanje je zakazano za 9.februara, kada se pretpostavlja da će izneti odbranu.

Njena majka Milanka, objavila je sumnjive poruke koje joj je ćerka slala samo dva dana pre nestanka:

"Ćao mama, je l bi mogla sutra da dođeš za Vašington?", glasila je poruka koju je Ana poslala majci 25. decembra.

"Kako to misliš i zašto mi to sada kažeš? Trebalo je koji dan ranije reći", odgovorila je Milanka, na šta joj je Ana poslala sledeću poruku: "Brajan i ja se ne slažemo."

Milanka se obratila Ministarstvu spoljnih poslova sa molbom da u njeno ima zatraže određena dokumenta kako bi mogla da reguliše "statusna pitanja" svoje ćerke. Ona se već sastala sa ljudima iz MSP kojima je dala svoje i Anine lične podatke, nakon čega su oni uputili zamolnicu kojom će zatražiti od SAD da Aninu majku od sada zvanično obaveštavaju o potrazi i istrazi nestanka njene ćerke.

Majci je bilo čudno što nije dobila Aninu godišnju novogodišnju čestitku, koju tradicionalno šalje:

"Poslala je čestitku za Novu godinu celoj porodici, a meni ne, možda još nije stigla, pogledaću u poštansko sanduče. Ona obično šalje novogodišnje čestitke meni i svim našim rođacima. I moja kuma je rekla da je dobila svoju čestitku pre nekoliko dana, ali niko nije razgovarao sa Anom", rekla je ona.

Ana je novogodišnju noć provela sa suprugom i troje dece u njihovoj kući u Kohasetu. Tužilac je rekao da joj se telefon isključio u 3:14 ujutro na Novu godinu. Posle toga se nije čulo za nju. Primetno je i da na njenom Instagram profilu nije bilo puno fotografija sa Brajanom, naročito u poslednje vreme pred nestanak.

Pratite slučaj nestale Ane Volš i na Espreso TikTok nalogu:

Bonus video:

00:57

KAKO SU SE UPOZNALI BRAJAN I ANA VOLŠ

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.