OVAJ ČOVEK JE PRIJAVIO ANIN NESTANAK PRE BRAJANA VOLŠA! Pojavili su se novi policijski ZAPISI!
Ana Volš, Foto: Printscreen/facebook/Ana Walshe

VAŽNO

OVAJ ČOVEK JE PRIJAVIO ANIN NESTANAK PRE BRAJANA VOLŠA! Pojavili su se novi policijski ZAPISI!

Detalji su u suprotnosti sa prvim izveštajima

Objavljeno:

Novi zapisi otkrivaju detalje o tome kako je policija uopšte saznala da je Ana Volš nestala.

Policijski dnevnik pokazuje da je Anin kolega s posla kontaktirao policiju pre njenog supruga Brajana Volša.

Prema dnevniku, poziv sa zahtevom za proveru uputio je 4. januara čovek koji se predstavio kao šef obezbeđenja u Tišman Spajeru u Vašingtonu.

U njemu se navodi da je firma Tišman Spajer kontaktirala njenog supruga Brajana Volša pre nego što je prijavio nestanak svoje žene. Dnevnik navodi da je policiji rekao da je Ana otišla u DC i da se od tada nije čuo sa njom. Šef obezbeđenja je navodno rekao da je „kompanija kontaktirala muža“ i da „on nije podneo prijavu nestanka“.

Detalji su u suprotnosti sa prvim izveštajima da su poslodavac Ane Volš i Brajan Volš istovremeno prijavili njen nestanak.

Tokom prošlonedeljnog suđenja, advokat Brajana Volša rekao je sudu da je klijent kontaktirao Tišman Spajer u vezi sa njegovom nestalom ženom.

1 / 6 Foto: Facebook / Ana Ljubičić

Dnevnik takođe otkriva da je Anin telefon poslednji put "pingovao" 2. januara u 3:14 ujutro u Kohasetu manje od milje od kuće udaljenosti od kuće u kojoj su živeli.

Prijateljica Ane Volš, Srpkinje nestale u Masačusetsu, dala je sumorno predviđanje o tome gde se njena prijateljica nalazi, dve nedelje nakon što je nestala.

Anine prijateljice Nataša Skaj i Pamela Bardi razgovarale su o nestanku svoje prijateljice dok policija nastavlja sa istragom.

Slučaj Ane Volš pratite i putem Espreso naloga na TikToku:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.