ŠTA SE DEŠAVA SA PUTINOM? Novi snimci ISPLIVALI u javnost, sve oči uprte u jedan DETALJ! (VIDEO)
Vladimir Putin, Foto: Printscreen/Twitter/ РЕН ТВ | Новости

zabrinutost

ŠTA SE DEŠAVA SA PUTINOM? Novi snimci ISPLIVALI u javnost, sve oči uprte u jedan DETALJ! (VIDEO)

Tokom svog izlaganja, Zolotov je rekao da su ukrajinski civili toplo primili ruske vojnike koji su okupirali njihove gradove i sela

Objavljeno:

Dok je direktor Nacionalne garde Viktor Zolotov Putinu podnosio izveštaj o stanju na ratištu, primećeno je čudno ponašanje predsednika Rusije.

Predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin je desnom rukom čvrsto držao sto u svojoj kancelariji, gde je sedeo, dok mu je direktor Nacionalne garde Ruske Federacije Viktor Zolotov govorio da Ukrajinci "podržavaju" ruske vojnike, piše Dejli mejl.

Na sličnim sastancima Putin se hvatao za sto da mu se ruke ne bi tresle, navodno zato što boluje od Parkinsonove bolesti.

Prilikom susreta sa Zolotovom, sto je uglavnom dodirivao desnom rukom, ali ga je u par navrata uhvatio i levom. U jednom trenutku je čak i ugrizao usnu.

Kao i obično, tokom sastanka, Zolotov je Putinu ispričao o radu Nacionalne garde, vojne formacije koja nije u sastavu Oružanih snaga Ruske Federacije, a koju je sam Putin osnovao 2016. godine.

Čuvanje ruskih granica, praćenje dostupnosti oružja, borba protiv terorizma i organizovanog kriminala, zaštita javnog reda i mira i čuvanje važnih državnih objekata glavni su zadaci Nacionalne garde.

Tokom svog izlaganja, Zolotov je rekao da su ukrajinski civili toplo primili ruske vojnike koji su okupirali njihove gradove i sela.

"Posebno želim da istaknem da osećamo podršku stanovnika oslobođenih oblasti", rekao je Zolotov, koji je svojevremeno bio glavni Putinov telohranitelj.

Kako piše Dejli mejl, on uživa Putinovo poverenje, za razliku od ministra odbrane Sergeja Šojgua, koji ga je očigledno izgubio.

1 / 8 Foto: Profimedia

Putin je prošle nedelje, tokom sastanaka sa šefom Poreske uprave Rusije Danilom Jegorovim i direktorom avio-kompanije Aeroflot Sergejem Aleksandrovskim, desnom rukom uhvatio isti sto u svojoj kancelariji.

Za sto se držao i 26. jula kada se sastao sa direktorom Ruske svemirske agencije Jurijem Borisovim. Očigledno, tokom sastanka sa Šojguom održanog u aprilu, Putin se prvi put čvrsto uhvatio za sto. Oštri posmatrači su odmah sugerisali da je to uradio da mu se ruka ne bi tresla, odnosno da bi se smirio.

Bonus video:

02:29

DAČIĆ BLIŽI STOLICI MINISTRA ODBRANE! Matić smatra da slučaj Nebojše Stefanovića povećao NEPOVERENJE KOD PREDSEDNIKA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.