KONAČNO SE OGLASIO TRAMP: Bivši predsednik Amerike van sebe od BESA, slušajte samo šta je sve REKAO, AU!
Donald Tramp, Foto: Profimedia

tenzije

KONAČNO SE OGLASIO TRAMP: Bivši predsednik Amerike van sebe od BESA, slušajte samo šta je sve REKAO, AU!

FBI je tokom racije zaplenio 33 kutije sa više od 100 poverljivih dokumenata i pronašao poverljive dokumente skrivene u Trampovoj kancelariji

Objavljeno:

Donald Tramp tvrdi da su agenti FBI-ja odgovorni za bacanje poverljivih dokumenata na pod Mar-a-Laga i da su se možda pretvarali da je on to uradio.

"Užasan način na koji je FBI, tokom racije na Mar-a-Lago nasumično bacao dokumente po podu (možda se pretvarajući da sam to ja uradio), a zatim je počeo da ih slika kako bi ih javnost videla", rekao je Tramp.

On je reagovao na slike na kojima se vide papiri – mnogi označeni kao "strogo poverljivo" – na tepihu vile na Floridi tokom pretresa 8. avgusta.

Fotografije su objavljene u sudskom spisu na 36 stranica, u kome su zvaničnici rekli da su otkrili zaveru da ometaju istragu u otkrivanju vladinih zapisa. Optužen je tim bivšeg predsednika da se kretao i krio poverljive dokumente za kojima su prethodno tragali.

Zvaničnici su tvrdili da su "verovatno sakriveni i uklonjeni" iz skladišta sa katancem, gde su Trampovi advokati rekli da su svi držani zajedno.

1 / 7 Foto: Profimedia

FBI je tokom racije zaplenio 33 kutije sa više od 100 poverljivih dokumenata i pronašao poverljive dokumente skrivene u Trampovoj kancelariji, navodi se u dokumentaciji.

Dokumentacija, objavljena kasno u utorak, prikazuje najdetaljniju hronologiju meseci napetih interakcija između Ministarstva pravde i tima bivšeg predsednika.

Bonus video:

02:29

DAČIĆ BLIŽI STOLICI MINISTRA ODBRANE! Matić smatra da slučaj Nebojše Stefanovića povećao NEPOVERENJE KOD PREDSEDNIKA

(Espreso/Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.