IGRATI PROTIV ĐOKOVIĆA JE JEDAN OD NAJTEŽIH IZAZOVA U SPORTU: Ipak, Zverev smatra da ima šansu
Foto: EPA/Andy Rain

biće to dobar meč

IGRATI PROTIV ĐOKOVIĆA JE JEDAN OD NAJTEŽIH IZAZOVA U SPORTU: Ipak, Zverev smatra da ima šansu

"Da bih imao šansu protiv njega, moram da igram ekstremno dobro. Moram da igram agresivan tenis, da ja budem taj koji dominira. Radujem se tom izazovu i mislim da će biti najteži mogući izazov biti baš igrati protiv Novaka u jednoj od završnih rundi na Grend slemu"

Objavljeno:

Aleksandar Zverev svestan je šta će morati da uradi ukoliko želi da preko Novaka Đokovića dođe do polufinala Australijan opena.

On je posle trijumfa nad Dušanom Lajovićem pričao o predstojećem susretu sa još jednim srpskim teniserom i najboljim igračem sveta.

"U četvrtfinalu sam Grend slema i verovatno radim neke dobre stvari. Gledam na ono šta je ispred mene, a najteži mečevi su tek ispred mene. Moraću da igram svoj najbolji tenis, pogotovo ovde gde je Đokovićev omiljeni teren i njegov najdraži turnir", izjavio je Zverev.

"Da bih imao šansu protiv njega, moram da igram ekstremno dobro. Moram da igram agresivan tenis, da ja budem taj koji dominira. Radujem se tom izazovu i mislim da će biti najteži mogući izazov biti baš igrati protiv Novaka u jednoj od završnih rundi na Grend slemu".

Đoković i Zverev su poslednji duel imali nedavno u Melburnu na ATP kupu, kada je srpski teniser odneo tesnu pobedu.

"Dva puta sam ga pobedio u Rimu i Londonu, ali u ostalim duelima je bilo veoma teško. Igrali smo dva puta u poslednjih nekoliko meseci, u Londonu i na ATP kupu i bio je vrlo neizvestan meč i mogao je da ode u oba smera. Mislim da bi i on isto to rekao". "Sa druge strane, to je bio fizički težak duel, uvek sa puno kretanja. Protiv njega moraš da se krećeš neverovatno dobro. Kao što sam rekao, jedan je od najtežih izazova u sportu igrati protiv njega u Melburnu", zaključio je Zverev.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.