I TONI NADAL SE DOTKAO NOVAKA: Hoće da odustane od turnira, a zatim povreda nestane!
Foto: AP/Daniel Reinhardt

Još jedan neverni toma

I TONI NADAL SE DOTKAO NOVAKA: Hoće da odustane od turnira, a zatim povreda nestane!

Zbog iste povrede Mateo Beretini je jutros odustao od nastupa protiv Stefanosa Cicipasa koji je bez borbe zakazao četvrtfinale protiv Rafaela Nadala

Objavljeno:

Iako je prošlo tri dana, još uvek se ne smiruju strasti oko Novakove povrede stomačnog mišića koju je dobio u meču sa Amerikancem Tejlorom Fricom.

Nakon mnogih optužbi da je Đoković lažirao povredu javio se i stric, to jest, trener Rafaela Nadala, Toni Nadal koji je u svojoj kolumni "El Paisa" napisao.

- Iznenađujuće je što Đokoviću smeta povreda do te mere da sumnja da li će da odustane od turnira, a zatim to nestane preko noći.

Đoković je povredu zaradio u meču 3. kola protiv Tejlora Frica, a potom je dva dana kasnije delovao značajno bolje protiv Miloša Raonića u osmini finala.

- Neću ja biti taj koji dovodi u pitanje da li su njegovi bolovi istiniti ili ne, to je nešto uobičajeno kod sportista, ali on ih verovatno krije manje nego što bi trebalo -smatra Nadal.

Zbog iste povrede Mateo Beretini je jutros odustao od nastupa protiv Stefanosa Cicipasa koji je bez borbe zakazao četvrtfinale protiv Rafaela Nadala.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.