I DALJE MU JE TAJ KOŠ U GLAVI: To je bilo ludački!
Foto: Starsport©

da li je sreća ili spremnost?!

I DALJE MU JE TAJ KOŠ U GLAVI: To je bilo ludački!

Krilni centar Partizana još je pod utiskom nakon pobedničkog koša protiv Mege minule subote

Objavljeno: 13:10h

Uz dosta muke je minule subote Partizan slavio protiv Mege u ABA ligi, iako je gostujući tim u nekoliko navrata bio i nadomak 20 poena prednosti. Ipak, košem Rašona Tomasa u poslednjem Partizanovom posedu crno-beli su došli do izuzetno važnog trijumfa. Junak Partizanove pobede izjavio je da srećan što je njegov šut doneo pobedu crno-belima u meču protiv Mege.

Izabranici Saše Filipovskog slavili su njegovim košem na 0,6 sekundi pred kraj, pošto je Stefan Momirov nakon toga promašio šut za tri poena sa pola terena.

- Srećan sam što smo pobedili. To je bio ludački šut. Iskreno ne znam šta bih još mogao da kažem o tome. Još uvek sam pod utiskom, bio je to koš za navijače - rekao je Tomas za klupsku televiziju.

Zanimljivo, bio je to jedini pogodak iz igre za Partizanovog krilnog centra, pošto je prethodno imao sve promašaje.

foto: Starsport©

- To govori o mentalitetu igrača. Sigurno da je to bila jedna od najlošijih partija tokom cele sezone. Dobio sam priliku da odigram odbranu, onda i da uputim šut, koji nam je pomogao da pobedimo. Bio je to jedini šut koji sam pogodio. To je dokaz da treba da nastavimo da igramo i da nastavimo da verujemo - rekao je Tomas.

Veoma gust raspored ne daje crno-belima vremena za odmor, pošto već u utorak u Francuskoj gostuju ekipi Burža, gde će tražiti šestu pobedu u Evrokupu. Podsetimo, Partizan je već obezbedio plasman u narednu fazu takmičenja, pa će se protiv Burža boriti za što bolju poziciju. Tomas sa dozom optimizma dočekuje taj susret.

- Iako smo se plasirali dalje, želimo da osiguramo što bolju pozijicu na tabeli. Idemo tamo da pobedimo - zaključio je Tomas.

(Espreso.co.rs / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.