STVARA SE NOVI DUO JASTREBOVA KOJI JURIŠAJU NA SVE: Bogdanu Jang deluje kao da je u Srbiji učio da igra košarku!
Foto: EPA/Erik S Lesser

bogdan sve bolji i bolji

STVARA SE NOVI DUO JASTREBOVA KOJI JURIŠAJU NA SVE: Bogdanu Jang deluje kao da je u Srbiji učio da igra košarku!

Srpski as kaže za novog saigrača da ima mentalitet kao da potiče sa naših prostora

Objavljeno: 11:51h

Atlanta Hoksi su nakon poraza od Orlando Medžika, uzvratili istoj ekipi istom merom. Rezultat meča je bio 116:107 u korist Hoksa, a istakao se naš Bogdan Bogdanović koji je bio drugi strelac ekipe.

Bogdan je ovog puta bio jedan od boljih igrača na utakmici, sa njim su se istakli još Trej Jang sa 21 poenom i Danilo Galinari sa 17 poena. Dok je srpski košarkaš ubacio 18 poena uz po dva skoka i asistencije za 27 minuta igre.

- Prva pobeda u predsezoni. Još radimo na hemiji, da se što bolje upoznamo. Radim sa sjajnom ekipom momaka, koji imaju mnogo talenta. Samo da se svi usmerimo ka istom cilju - sagledao je utiske Bogdanović nakon prve pobede u pripremnim utakmicama.

foto: EPA/Erik S Lesser

- Dolazim sa prostora gde morate da budete konkurentni. To vidim i u njemu (Jangu) što mi se dopada. To je najvažnije u njegovoj igri, želi da pobedi na svakoj utakmici. Mi smo ovde da mu pomognemo da unapredi svoju igru i da naš tim postigne ciljeve - rekao je srpski reprezentativac.

Hoksi će do premijernog meča u sezoni sa Čikagom (24. decembar) odigrati još dve pripremne utakmice sa Memfisom (18. i 20. decembar).

- Svi pričaju o pobedama, ali mi želimo da uživamo u zajedničkoj igri, da igramo dobru košarku, a pobede će doći kada igrate dobro. To je ono što me iskustvo uči - završio je Bogdanović.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.