BIVŠI KOŠARKAŠ PARTIZANA STAO UZ SVOJ TIM: Potpuno podržava odluku crno-belih da ne igraju KLS!
Goran Grbović, Foto: Aleksandar Jovanović Cile

očekivano

BIVŠI KOŠARKAŠ PARTIZANA STAO UZ SVOJ TIM: Potpuno podržava odluku crno-belih da ne igraju KLS!

Baš me interesuje kako će to da izgleda i ko će biti taj ko će potpisati da će Partizan igrati u nižem rangu

Objavljeno:

U Partizanu često vole da istaknu da je njihov klub avangarda, a vreme će pokazati da li se i njihova današnja odluka o istupanju iz domaćeg plej-ofa može posmatrati na takav način.

Crno-beli traže promene kako bi se domaća košarka stavila na zdrave noge i kako bi se konačno rešio sve veći problem huliganizma na našim košarkaškim terenima. Pre svega, da se AdmiralBet KLS vrati pod okrilje KSS.

Zbog današnje odluke Partizanu preti i oštra kazna, u medijima se najavljuje mogućnost da crno-beli odu dva ranga niže u domaćim okvirima, ali bez obzira na to, nekadašnji košarkaš Partizana, a sada direktor ''Štark Arene'' Goran Grbović u razgovoru za ''Informer'' izrazio je razumevanje za potez crno-belih.

- U saopštenju kluba vrlo jasno stoji - osnovni razlog istupanja je bezbednost igrača i posetilaca. Ja sam protiv toga da se mečevi ne završavaju na sportskom terenu, ali mislim da derbi ne bi bio bezbedan. Odluka je takva kakva jeste, i to je za mene u redu.

Po pravilniku, Partizan bi trebalo da ode dva ranga niže. Baš me interesuje kako će to da izgleda i ko će biti taj ko će potpisati da će Partizan igrati u nižem rangu. A, što se tiče Partizana, to njima savršeno odgovara da razvijaju svoje juniore - izjavio je Grbović koji se takođe zalaže za potpuno novi format lige pod okriljem Košarkaškog saveza Srbije.

- Mislim da Savez treba da oduzme pravo na upravljane KLS-u. I da pokuša da napravi neko kvalitetnije takmičenje kad se već toliko para daje iz budžeta, ovako je bespredmetno - zaključio je Grbović.

(Espreso/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.