KOŠARKAŠ PARTIZANA SE SELI U KINU? Ističe mu ugovor i već je našao novu sredinu!
Košarkaši Partizana, Foto: Emilija Jovanović

snašao se

KOŠARKAŠ PARTIZANA SE SELI U KINU? Ističe mu ugovor i već je našao novu sredinu!

Košarkaš sa pasošem Albanije je u Kini igrao za Gvangžu, a posebno se istakao partijama kada je znao da ubaci i preko 50 poena po meču

Objavljeno:

Posle sezone koja je sada i zvanično okončana za Partizan, Dalas Mur po svemu sudeći neće morati dugo da traži novi angažman. Kako nezvanično saznaje Mozzart Sport, sjajni šuter je na radaru klubova iz Kine gde je igrao pre dolaska u Humsku. Očekuje se da u narednim danima, Amerikanac odluču gde će nastaviti karijeru, ali sada je jasno da je epizodu u crno-belom okončao.

Mur je letos potpisao ugovor do kraja sezone koja je završena onog momenta kada su crno-beli odlučili da ne igraju plej-of Superlige Srbije. Odigrao je Mur 31 meč u ABA ligi i prosečno je beležio 8,7 poena. Posebno ga je krasio odličan šut za tri poena. Pogodio je 37 šuteva van linije 6,75 iz 95 pokušaja (38,9%). Najbolju partiju u ABA ligi imao je u Železniku kada je ubacio 21 poen.

Košarkaš sa pasošem Albanije je u Kini igrao za Gvangžu, a posebno se istakao partijama kada je znao da ubaci i preko 50 poena po meču.

Pre Kine igrao je u Francuskoj, Italiji i Izraelu. On je pokušao da dođe i do NBA lige posle dobre koledđ karijere na koledžu Severna Florida gde je bio pune četiri godine. Ipak na draftu 2017. godine nije odabran.

Pored Mura, ugovori ističu Nemanji Dangubiću, Radetu Zagorcu i Matijasu Lesoru.

KK Partizan, KK Crvena zvezda
foto: Starsport©

Važeće ugovore i naredne sezone imaju Kevin Panter, Zek Ledej, Aleksa Avramović, dok su najmlađi igrači potpisali trogodišnje ugovore sa Partizanom. Tu su Balša Koprivica, Alen Smailagić, Gregor Glas...

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.