ŠOK: Partizan definitivno NEĆE IGRATI Košarkašku ligu Srbije, ZAVRŠILI SEZONU!
Košarkaši Partizana, Foto: Foto: Emilija Jovanovic

potres

ŠOK: Partizan definitivno NEĆE IGRATI Košarkašku ligu Srbije, ZAVRŠILI SEZONU!

Partizan je trebalo da ovog petka započne takmičenje u KLS-u

Objavljeno: 15:26h

Košarkaši Partizana i definitivno neće učestovati u predstojećoj Košarkaškoj ligi Srbije!

Naime, posle finala ABA lige, Partizan je trebalo da ovog petka započne takmičenje u KLS-u, a prvi meč bio je zakazan protiv FMP-a za 18 sati. Kako stvari stoje, crno-beli neće učestvovati. Predsednik crno-belih Ostoja Mijailović najavio je ovu mogućnost ranije, a sada je ova odluka konačna i potvrđena iz kluba.

"Ovim činom, Partizan NIS želi da pošalje poruku kako više ne želi da bude deo huliganskih pirova neodgovornih pojedinaca koji navijaju bilo za Partizan ili Crvenu zvezdu. Osnovano sumnjamo da bi eventualno novo finale između Partizana NIS i Crvene zvezde MTS bilo još jedan poligon za iživljavanje huligana i slanje još jedne grozne poruke u svet.

Istovremeno, klub ovim činom ostavlja prostor svim relevantnim faktorima da do početka nove sezone sednu i donesu rešenje koje će sprečiti da se slične stvari ikada ponove. Želja KK Partizan NIS je da naš Beograd i naša Srbija imaju dva predstavnika u Evroligi, a ovakvim ponašanjem pojedinaca i njihovim nesankcionisanjem, do ostvarenja te želje nikada nećemo doći.

Naša zemlja je pokazala da je kadra da organizuje vrhunske sportske događaje. Baš nedavno održani “Final Four” Evrolige pravi je primer za to. Dvorana puna navijača Olimpijakosa praćenih navijačima Crvene zvezde, ukupno četiri kluba, veliki broj turista u našem gradu i niti jedan jedini incident.

Zaključak: Ipak možemo! I to je slika koju bi svi trebali da šaljemo iz Beograda kao košarkaške prestonice Evrope" - stoji između ostalog u saopšetnju crno-belih.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.