OBJAVLJENE SLIKE TAPIJA I SUPRUGE: Surovi provalnici su ih UNAKAZILI, lica su im sva u podlivima! (FOTO)
Foto: EPA/Christophe Petit Tesson

strašno

OBJAVLJENE SLIKE TAPIJA I SUPRUGE: Surovi provalnici su ih UNAKAZILI, lica su im sva u podlivima! (FOTO)

Svakog puta kada bi dobili negativan odgovor na pitanje gde se nalazi sef, beskrupulozni lopovi bi udarili vezanog Tapija i njegovu suprugu

Objavljeno:

Stravična vest o mučkom prebijanju od strane provalnika nekadašnjeg vlasnika FK Olimpik iz Marseja Bernara Tapija (78) i njegove supruge Dominik (70) potresla je sve, a kroz kakvu torturu su prošli najbolje se vidi iz fotografija koje su objavljene.

Bračni par je napadnut u noći između subote i nedelje tokom pljačke u njihovoj vikendici tridesetak kilometara južno od Pariza.

Bernar Tapi, Dominik Tapi
foto: Printscreen/bfmtv.com

Lopovi su uskočili, najverovatnije, kroz jedini prozor koji nije bio povezan sa alarmom, a mučenje je potrajalo 45 minuta. Napadači su tražili sef, koji, prema rečima Tapijevog sina, i ne postoji u ovoj kući.

Svakog puta kada bi dobili negativan odgovor na pitanje gde se nalazi sef, beskrupulozni lopovi bi udarili vezanog Tapija i njegovu suprugu, na čijim licima su juče bili vidljivi brojni tragovi povreda.

Bernar Tapi, koji se već godinama bori protiv dva raka istovremeno, i njegova supruga pokušavaju od juče da se oporave u svojoj pariskoj kući, dok policija traga za počiniocima.

Ali, navodi se da nemaju opis istih koji su verovatno bili maskirani, pa postoji mogućnost da izbegnu pravdi.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.