SLAVKO PRE NEPUNIH GODINU DANA PRIVEDEN SA TIJANOM AJFON: Sada će suditi četvrtfinale lige Šampiona!
Foto: Profimedia

uefa baš ume da ih odabere

SLAVKO PRE NEPUNIH GODINU DANA PRIVEDEN SA TIJANOM AJFON: Sada će suditi četvrtfinale lige Šampiona!

Vinčić se branio da nije poznavao nikog od prisutnih

Objavljeno:

Slovenački sudija Slavko Vinčić je delegiran da sudi prvi duel četvrtfinalnog para Lige šampiona Porto - Čelsi na stadionu Dragao.

To samo po sebi ne bi bilo ništa čudno da nije u pitanju arbitar koji je pre manje od godinu dana uhapšen sa još 36 lica kod kojih je pritom pronađena velika količina narkotika i oružja!

Policija je maja 2020. u akciji "Kristal" kod Bijeljine, između ostalih privela Vinčića, ali i starletu Tijanu Ajfon. Tu su bile i njene drugarice, a polcija je sumnjala na organizovanu prostituciju.

Slavko Vinčić
foto: Profimedia

Vinčić je donekle imao objašnjenje za ceo događaj.

- Posle sastanka sa poslovnim partnerima pozvani smo na jedan ranč da proslavimo, i odazvali smo se pozivu. Bilo je četrdesetak ljudi, skoro nikog od njih nisam poznavao. Posle policijske racije odvedeni smo na informativni razgovor, gde sam objasnio da uopšte ne znam te ljude, i nakon toga su me pustili tako da sam mogao da se vratim kući u Sloveniju.

Samo tri nedeljke kasnije, sudija je opet delegiran da sudi u Sloveniji, ali i pod okriljem UEFA-e.

Pre poverenja da sudi četvrtfinale elitnog takmičenja, preporučio se na susretima Atletiko - Lokomotiva (0:0), Inter - Šahtjor (0:0) i Lajpcig - Liverpul (0:2) u osmini finala.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.