ENGLESKA ZAISTA NE ZASLUŽUJE ELITU LIGE NACIJA! Stala uz rame sa San Marinom kada je reč o jednom podatku!
Detalj sa utakmice Italija - Engleska, Foto: EPA/Matteo Bazzi

LOŠE IGRAJU!

ENGLESKA ZAISTA NE ZASLUŽUJE ELITU LIGE NACIJA! Stala uz rame sa San Marinom kada je reč o jednom podatku!

Aktuelni vicešampion Evrope nijednom nije zatresao mrežu iz igre u ovosezonskom izdanju elitnog takmičenja fudbalskih reprezentacija

Objavljeno: 11:44h

Sinoćnji poraz od Italije u Milanu (1:0) označio je ispadanje Engleske iz A divizije kolo pre kraja takmičenja u Ligi nacija, a jedan podatak svedoči o tome koliko je ekipa Gareta Sautgejta bila loša u prethodnih pet utakmica.

Gordi Albion baš i nema čime da se gordi u poslednje vreme, pošto u pet uzastopnih mečeva ne zna za pobedu.

Da stvar bude gora, aktuelni vicešampion Evrope je u ovim mečevima ostvario poražavajuću gol razliku koja iznosti 1:7, a jedini pogodak postigli su u remiju sa Nemačkom (1:1) i to sa bele tačke preko Harije Kajna.

Fudbalska reprezentacija Engleske, Fudbalska reprezentacija Italije
foto: EPA/Matteo Bazzi

Engleska, dakle, nijednom nije zatresla mrežu iz igre u ovosezonskom izdanju Lige nacija i po tome je stala uz rame sa San Marinom, koji za razliku od Sautgejtovog tima u najnižem rangu nije uspeo da postigne niti jedan pogodak.

Iako je selektor Engleske posle utakmice rekao da ne može biti prekritičan prema svojim igračima, trebao bi dobro da se zamisli nad ovakvim učinkom svojih pulena.

Oni će moći da malo poprave utisak u poslednjem kolu, kada im u goste dolazi reprezentacija Nemačke protiv koje su i postigli svoj jedini gol u dosadašnjem delu takmičenja.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.