TADIĆ ŽESTOKO ODGOVORIO KRITIČARIMA! Potrebno je da znaš ko si!
Dušan Tadić, Foto: Printscreen/youtube/Tanjug News Agency official

sada moraju da ućute!

TADIĆ ŽESTOKO ODGOVORIO KRITIČARIMA! Potrebno je da znaš ko si!

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije odgovorio je na pitanje o formi u Ajaksu

Objavljeno: 15:37h

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić osvrnuo se, tokom konferencije za medije pred meč sa Švedskom, na nedavne kritike vezane za njegove partije u ekipi Ajaksa.

Naime, Tadiću se "na dušu" stavljaju navodne slabije partije za Kopljanike, a među onima koji su ga kritikovali bio je i Vesli Snajder.

- Kada ste najstariji u ekipi i kada ste kapiten, naravno da to nekima ne odgovara. Pogotovo kada ste stranac u nekoj zemlji... Pogotovo ako ne postignete gol ili ne namestite, i uvek ste vi na udaru. I to je normalno. Igrači sa najviše kvaliteta treba da preuzmu odgovornost i kada treba i kada ne treba. Potrebno je da znaš ko si i šta si, treba da ostaneš gladan i željan uspeha. To je najvažnije - poručio je Tadić koji je inostranim medijima odgovarao na pitanje o duelima sa Švedskom i Norveškom:

Dušan Tadić
foto: Printscreen/youtube/Tanjug News Agency official

- Želimo da pobedimo na obe utakmice, septembar je dobar mesec za igranje jer smo tek na početku sezone. Srećni smo što smo ovde, radujemo se utakmicama, nebitno da li je Liga nacija ili Mundijal. Najvažnije je da pobeđujemo. Ovo je sjajna generacija, selektor je napravio sjajnu hemiju i to je najvažnije. Zbog toga i dolaze rezultati, samo treba da nastavimo tim ritmom.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.