TADIĆ SE RADUJE UTAKMICAMA KOJE SLEDE! Uvek sam u službi tima!
Dušan Tadić, Foto: Printscreen/youtube/Tanjug News Agency official

IZJAVA PRED MEČ!

TADIĆ SE RADUJE UTAKMICAMA KOJE SLEDE! Uvek sam u službi tima!

Fudbaler Ajaksa posebno se osvrnuo o saradnji sa napadačima u reprezentaciji

Objavljeno: 15:49h

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić govorio je uoči meča sa Švedskom u Ligi nacija (subota, 20.45).

- Želimo da pobedimo na obe utakmice, septembar je dobar mesec za igranje jer smo tek na početku sezone. Srećni smo što smo ovde, radujemo se utakmicama, nebitno da li je Liga nacija ili Mundijal. Najvažnije je da pobeđujemo. Ovo je sjajna generacija, selektor je napravio sjajnu hemiju i to je najvažnije. Zbog toga i dolaze rezultati, samo treba da nastavimo tim ritmom.

Tadić je odgovorio na pitanje o formi u Ajaksu i kritikama:

- Kada ste najstariji u ekipi i kada ste kapiten, naravno da to nekima ne odgovara. Pogotovo kada ste stranac u nekoj zemlji... Pogotovo ako ne postignete gol ili ne namestite, i uvek ste vi na udaru. I to je normalno. Igrači sa najviše kvaliteta treba da preuzmu odgovornost i kada treba i kada ne treba. Potrebno je da znaš ko si i šta si, treba da ostaneš gladan i željan uspeha. To je najvažnije.

Dušan Tadić
foto: Printscreen/youtube/Tanjug News Agency official

Kapiten reprezentacije govorio je o važnosti predstojećih utakmica:

- Naravno da je važno, sve je važno. Nije o glavu, ali pokušaćemo to da učinimo. Bilo bi lepo da pobedimo oba meča i da igramo sa najboljima. Pripadamo A diviziji, ali videćemo. Moramo da uživamo, igramo našu igru i rezultat će doći.

Fudbaler Ajaksa posebno se osvrnuo o saradnji sa napadačima u reprezentaciji:

- Uvek sam u službi tima, da ih hranim loptama... Puno mi je srce kada daju golove. Svako će doći do izražaja kada pratimo instrukcije Mistera. Golovi će doći sami po sebi, samo da se opustimo.

Tadić je odgovorio i na pitanje o praznim tribinama:

- Biće dece, to je dodatna odgovornost jer oni treba da odu sa stadiona puni utisaka i da maštaju da postanu fudbaleri. Da budu puni utisaka i da kada dođu kući, da ne mogu da spavaju. Te stvari se ne zaboravljaju.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.