OGLASIO SE LAZAR SAMARDŽIĆ: Piksi potvrdio da će igrati za Srbiju, a šta ovo sad znači?
Lazar Samardžić je u centru pažnje zbog neodlučnosti oko reprezentacije, Foto: Ettore Griffoni / ipa-agency.net / IPA / Profimedia

NEMAČKA ILI SRBIJA

OGLASIO SE LAZAR SAMARDŽIĆ: Piksi potvrdio da će igrati za Srbiju, a šta ovo sad znači?

Srbin rođen u Nemačkoj kaže da prvo želi da postane starter u klubu

Objavljeno: 15:42h

Priča oko Lazara Samardžića i njegove reprezentativne budućnosti je dobila novu stranicu pošto se danas na društvenim mrežama oglasio i sam igrač.

Mladi vezista Udinezea je prethodnih dana bio u centru pažnje javnosti zbog dobrog učinka i golova u Seriji A ali i zbog odluke koju treba da donese oko izbora nacionalnog tima.

TURBULENTAN PERIOD ZA SRBIJU, PIKSI JE BIO JASAN: "To su igrači sa srpskim prezimenima, mislim da smo bili nemarni"

Tim povodom se danas oglasio i Samardžić koji je poručio da pre svega želi da se izbori za mesto startnog prvotimca Udinezea i da potom zasluži situaciju u kojoj bi trebalo da donese odluku oko izbora nacionalnog dresa.

Lazar Samardžić u dresu Udinezea, desno
Lazar Samardžić u dresu Udinezea, desnofoto: Profimedia

- Čuo sam i pročitao mnogo vesti i ispratio diskusije o mojoj reprezentativnoj budućnosti. Moja porodica i ja se osećamo veoma počastvovani i ponosni!

DA LI JE OVOM REČENICOM ODJAVIO PIKSIJA? Odbio je Milan i Barsu, a izgleda će i reprezentaciju Srbije

- Ja sam (i dalje) mlad igrač ali sa jasnim ciljevima! Čvrsto stojim sa obe noge na zamlji, naporno radim, fokusiran sam i odlučan.

- Veoma sam srećan startom ove sezone. Kao tim smo ostvarili sjajne rezultate i dobro smo pozicionirani. Ostvarili smo i veliku pobedu nad Interom, a ja sam igrao i dao svoj doprinos - poručio je mladi fudblar, pa potom nastavio

NEMCI ZABEZEKNUTI: Supertalentovani Srbin tražio da ode iz kluba! Čelsi i Milan već poslali konkretne ponude!

- Zato je moj apsolutni fokus u ovom momentu na timovima čiji sam član i i da u njima povećam minutažu. Želim da se razvijem u apsolutnog startera i sve ostalo za mene nije trenutno prioritet.

- Ako ostvarim ciljeve i dostignuća koja sam sebi zacrtao, onda ću zaslužiti da budem nominovan za neke buduće zadatke. I tek onda mogu i moram da donesem odluku za koju ću biti spreman - zaključio je Lazar Samardžić.

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.