DA LI JE OVOM REČENICOM ODJAVIO PIKSIJA? Odbio je Milan i Barsu, a izgleda će i reprezentaciju Srbije
Milan - Udineze, Foto: Profimedia

oduševio italiju

DA LI JE OVOM REČENICOM ODJAVIO PIKSIJA? Odbio je Milan i Barsu, a izgleda će i reprezentaciju Srbije

Mladi fudbaler postepenim koracima gradi svoj fudbalski put

Objavljeno: 11:28h

Fudbaler srpskog porekla Lazar Samardžić je "eksplodirao" u dresu Udinezea.

Na pet utakmica postigao je dva gola, iako nijednu nije počeo od starta. A na dve na kojim je igrao barem 45 minuta (Roma i Sasuolo), ofanzivni vezista je postigao po gol.

Otuda i ne čudi što je postao interesantan medijima, a u razgovoru za "Gazeta delo Sport" otkrio je kako je odbio velikane kao što su Milan i Barselona.

- Cela porodica je došla u Milano. Razgovarali smo sa Paolom Maldinijem, ali se tada nisam osećao da imam iskustvo za tako veliki grad. Umesto toga, Barselona je sa Patrikom Klajvetrom došla u moju kuću. Ali, izabrao sam Lajpcig. To je sat vremena od moje kuće. I bio je to dobar izbor - otkrio je Samardžić.

Samardžić je dete Herte iz koje je 2020. i otišao u Lajpcig. Rođen je u Berlinu, ali su mu roditelji Srbi i zbog toga ima pravo nastupa za Orlove. Jeste nastupao za sve mlađe selekcije Pancera, mada se poslednjih dana pominje da je već obavio razgovor sa Draganom Stojkovićem Piksijem i da bi trebalo da dobije poziv za naredni kvalifikacioni ciklus za odlazak na Evropsko prvenstvo.

Međutim, pitanje je da li će ga prihvatiti, jer je na pitanje da lis e više oseća kao Nemac ili Srbin rekao:

- Kao Nemac. Igram i za nemačku reprezentaciju do 21 godine i nadam se da ću uskoro dobiti dres sa brojem 10. U Udinama nosim 24, to je datum mog rođenja.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.