NEMCI ZABEZEKNUTI: Supertalentovani Srbin tražio da ode iz kluba! Čelsi i Milan već poslali konkretne ponude!
Foto: Printscreen/Twitter

neprijatno iznenađenje

NEMCI ZABEZEKNUTI: Supertalentovani Srbin tražio da ode iz kluba! Čelsi i Milan već poslali konkretne ponude!

U Berlinu se nisu nadali da će im se ovo desiti usred leta

Objavljeno:

Šok i neprijatno iznenađenje ljudima iz Herte servirao je talenat srpskih korena Lazar Samardžić, "zlatna koka" berlinskog kluba. On je izneo zahtev za transfer i ostavio zabezeknutu nemačku javnost.

Dečko koji važi za jednog od najvećih talenata u Nemačkoj navodno je istakao nezadovoljstvo minutažom prošle sezone, iako tek imao 18 godina i samo što je debitovao za prvi tim Herte.

Nemački mediji otkrivaju da iza svega stoje "savetnici" reprezentativca nemačke omladinske selekcije, pre svih njegov otac, koji su dobili jake finansijske ponude od najvećih evropskih klubova da se ofanzivni vezista preseli u neki od njih.

Juventus se odavno pominje kao zainteresovan, a "Bild" javlja da su Čelsi i Milan već uputili konkretne ponude ljudima oko njega, pre svih menadžeru Marku Naletiliću koji brine i o karijeri Luke Modrića.

Samardžić je zabeležio tri nastupa za prvi tim Herte i još 5 utakmica za B ekipu, ali to navodno ne zadovoljava mladog igrača koji ima ugovor sa Berlincima do juna 2022. godine.

Pred njegovim klubom je sada težak izbor da li da ga proda odmah ili da ga drži nezadovoljnog za godinu dana i onda pred poslednju godinu ugovora ga proda za još manje novca, jer on odbija da potpiše novi ugovor.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.