DEKI IMA PRILIKU DA TRENIRA U SERIJI A! Sve zavisi od JEDNE STVARI!
Dejan Stanković, trener sa iskustvom!, Foto: Starsport©

UŽARENA PRILIKA!

DEKI IMA PRILIKU DA TRENIRA U SERIJI A! Sve zavisi od JEDNE STVARI!

Dva su ozbiljna kandidata da naslede italijanskog stručnjaka

Objavljeno:

Fudbalski klub Sampdorija će najkasnije u utorak odlučiti o sudbini Marka Đampaola.

Ekipa ima najgori start sezone u klupskoj istoriji i samo dva boda iz sedam utakmica. A pauza u klupskom fudbalu zbog reprezentatvnih mečeva je idealan momenat za smenu trenera jer se nasledniku daje više vremena da se upozna sa ekipom i da prodrma igrače.

SRBIN KOJI U SERIJI A NE ZNA ZA POBEDU!

Dva su ozbiljna kandidata da naslede italijanskog stručnjaka. Radi se o Dejanu Stankoviću i Danijele de Rosiju, preneo je lokalni listi Sekolo XIX.

Srpski stručnjak je bio žela Sampdorije i na proleće 2021. godine, ali je on tada odlučio da ostane na Marakani i nastavi borbu za trofeje sa Crvenom zvezdom.

Dejan Stanković
foto: Starsport©

Pored njega, kandidat je i Danijele de Rosi, ali je on mnogo veći rizik jer je do sada radio samo kao pomoćnik Robertu Manćiniju u reprezentaciji Italije.

U slučaju da Stanković pa De Rosi odbiju ponude, Sampdorija ima „mršave“ alternative u vidu povrataka Klaudija Ranijerija ili Roberta Daverse.

Podsetimo, ime srpskog stručnajak se vezuje i za Olimpijakos, mada je teško da trenersku karijeru nastavi u Grčkoj, ali i za Inter koji je postavio ultimatum Inzagiju do novembra.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.