NOĆNA MORA IZ KOJE SE MORA PROBUDITI! Ređa otkaze više nego pobede
Aleksandar Linta ponovo na početku, Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

nekada je obećavao!

NOĆNA MORA IZ KOJE SE MORA PROBUDITI! Ređa otkaze više nego pobede

Do razlaza sa Novosađanima došlo je nakon ubedljivog poraza od kragujevačkog Radničkog

Objavljeno:

Srpski trener Aleksandar Linta dobio je i drugi otkaz ove sezone, jer je u ponedlejak raskinuo saradnju sa novosadskom ekipom Mladost GAT!

Linta je pred početak sezone napustio Voždovac kako bi preuzeo Radnik iz Surdulice, ali je psole samo dva kola otpušten. Potom je u 5. kolu preuzeo Mladost GAT i uzeo je samo četiri boda.

DALI SU MU BOLJU PONUDU PA JE OTIŠAO KOD NJIH, A SADA SU MU DALI OTKAZ POSLE DRUGOG KOLA!

Do razlaza sa Novosađanima došlo je nakon ubedljivog poraza od kragujevačkog Radničkog u petak (3:0) čime je Mladost ostala na pretposlednjem mestu sa osam osvojenih bodova.

Linta je prošle sezone sjajno vodio Voždovac i umalo ih nije odveo u Evropu, ali je sve u klubu šokiraod an pred početak priprema kada je otišao za Surdulicu.

- Posle veoma uspešne sezone sa Lintom na čelu, jasno je da smo imali želju da nastavimo saradnju i sa više ulaganja pokušamo da nadmašimo dosadašnje rezultate. Ipak, ono što smo ponudili pokazalo se kao nedovoljno za njega u odnosu na finansijsku ponudu Radnika Surdulice. Iznenađeni smo ovakvom odlukom, ali u fudbalu nema mesta tugovanju za bilo kim. Kao i uvek, u životu, svi mi donosimo odluke za koje smatramo da nam donose boljitak u životu. Ukoliko je Linta odabrao takav put, još jednom želimo sve najbolje - poručili su iz Voždovca tada.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.