RONALDO JE POKAZAO SVOJE PRAVO LICE: Dečak se probio pored obezbeđenja i stigao do fudbalera, a on je uradio OVO!
Kristijano Ronaldo i dečak, Foto: Printscreen/Twitter/@UnitedFocus

Ipak pokazao svoju veličinu

RONALDO JE POKAZAO SVOJE PRAVO LICE: Dečak se probio pored obezbeđenja i stigao do fudbalera, a on je uradio OVO!

Tog dana pre dolaska na stadion Ronaldo je pokazao svoju veličinu

Objavljeno:

Kristijano Ronaldo se u poslednje vreme često nalazi na udaru kritika zbog svog ponašanja, ali je jasno da se Portugalac već nekoliko meseci nalazi pod ogromnim pritiskom.

Sve je počelo na kraju prošle sezone kada je Ronaldo odlučio da nakon samo godinu dana napusti Mančester Junajted i karijeru nastavi u nekom klubu koji će igrati Ligu prvaka ove sezone.

Ronaldo je propustio skoro cele pripreme, ali se na kraju vratio u Mančester jer nije uspeo da pronađe novi klub i bilo je jasno da će tu i ostati.

Kristijano Ronaldo
foto: EPA/Peter Powell

Jasno je da je zbog svega toga Ronaldo pod velikim pritiskom, ali isto tako sada se posebno prate njegovi potezi, te Portugalac bude žestoko kritikovan za svaku svoju grešku.

To se najbolje videlo i nakon meča Šerifa i Mančester Junajteda kada je na poluvremenu Ronaldo odbio da se fotografiše s jednom devojkom, te je zbog toga dobio neverovatne kritike.

Međutim, istog tog dana pre dolaska na stadion Ronaldo je pokazao svoju veličinu. Jedan od dečaka probio se pored obezbeđenja ispred hotela u kojem su bili igrači Mančester Junajteda i jedini cilj bio mu je da dođe do Ronalda.

Jedan od članova Junajteda je uspeo da ga zaustavi, ali je to Ronaldo video i tražio je da puste dečaka kojeg je nakon toga zagrlio.

Oduševio je sve jer je zaustavio ceo tim kako bi došao do markera i tako dao autogram na dresu ovog dečaka koji nije mogao da krije svoje oduševljenje što je imao priliku da upozna svog idola.

Za Ronalda često govore da je bahat i da ne poštuje fanove, ali ovaj video dokazao je sve suprotno od onoga što pokušava da se prikaže o njemu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.