LUKA JOVIĆ JE SA SOFIJOM DOBIO DVA SINA A ŠTA SE DESILO SA PRVIM DETETOM: Odnos se drastično promenio
Foto: Instagram

ko bi rekao?

LUKA JOVIĆ JE SA SOFIJOM DOBIO DVA SINA A ŠTA SE DESILO SA PRVIM DETETOM: Odnos se drastično promenio

Prvi sin Luke Jovića neodoljiv je mališan

Objavljeno:

Luka Jović i Sofija Milošević punili su naslovne strane svih medija kada se otkrilo da su u emotivnoj vezi, a interesovanje za njihov privatni život ne jenjava, pa ćesto možemo čitati o njihovim putovanjima, zajedničkim trenucima, ali možemo videti i predivne fotografije mladog para i njihove dece. Fudbalerova velika želja da se kao mlad ostvari u ulozi roditelja ispunila se 2019. godine, a prvi sin Luke Jovića, David kojeg je dobio iz veze sa Anđelom Manitašević presladak je dečak neodoljivog osmeha.

I pored toga što je u braku sa Sofijom dobio još dva sina, Luka je veoma posvećen i brižan otac te svaki slobodan trenutak koristi da provede sa Davidom, a osim neizmerne ljubavi i pažnje koje mu pruža, tu su i skupoceni pokloni i putovanja kojima se svako dete raduje.

Lukina sadašnja supruga takođe se potrudila da sa Davidom izgradi veoma lep odnos, pa kako manekenka neretko preko društvenih mreža deli emotivne trenutke sa svojom decom, prvi sin Luke Jovića takođe često krasi njen "Instagram" nalog.

Ova brojna porodica primer je sloge, ljubavi i razumevanja, a roditelji se trude da deci usade prave vrednosti čemu svedoče i brojne fotografije Lukinih naslednika koje je David divno prihvatio, a sudeći po fotografijama veoma je brižan i prema sestrici koju mu je nedavno podarila mama Anđela.

1 / 8 Foto: Instagram printscreen/sofijamilo

Bonus video:

00:35

Pogledajte u kakvom LUKSUZU se odmara trudna Sofija Milošević

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.