OD POČETKA JE U ŽIRIJU ZVEZDE GRANDA! Bosanac otkriva za Espreso sve oko honorara i ko će mu biti DESNA RUKA
Foto: Nemanja Nikolić

opet u žiriju zvezde granda

OD POČETKA JE U ŽIRIJU ZVEZDE GRANDA! Bosanac otkriva za Espreso sve oko honorara i ko će mu biti DESNA RUKA

Spreman je za novu sezonu.

Objavljeno:

Ove nedelje počelo je snimanje nove sezone muzičkog takmičenja "Zvezde Granda". Neko čiji komentari godinama privlače veliku pažnju jeste kompozitor i harmonikaš Dragan Stojković Bosanac.

Pitali smo Bosanca da li ove sezone ima nameru nešto da promeni u svom radu kao član žirija u odnosu na prethodne sezone.

– Imam nameru da tražim veći honorar. Dosad sam dobijao nulu, a ove sezone očekuje da radim barem za jedan dinar. To će biti značajno povećanje - rekao je Bosanac za Espreso.

Vi ste najduže u žiriju "Zvezda Granda". Pa, je li ste malo sujetni zbog toga što su takmičari kojima su drugi članovi žirija bili mentori dosad pobeđivali, a vaš zasad nijedan?

– Ne, uopšte! To mentorisanje je uvedeno na mala vrata da bismo mi, članovi žirija radili sa takmičarima. Pa, valjda pevači da bi se osećali važnim ako bi neko njihov pobedio. Uz mene su pevači i dosta toga naučili. Sada kada slušam neke komentare kao sebe da slušam.

Dragan Stojković Bosanac
foto: Dragana Udovičić

Sledi vam uskoro američka turneja. I ovo vama nije vaša prvo turneja s druge strane Atlantika. Vi ste izgleda najbolje naplatili žiriranje u "Zvezdama Granda". Nego, da li vas tamo zovu zbog popularnosti koju ste stekli zahvaljujući žiriranju u pomenutom šouu ili vas možda zovu zato što znaju kakav ste muzičar?

– Nije tajna da su "Zvezde Granda" zaista donose određenu popularnost i da su i meni donele kao članu žirija.

Na tu turneju sa vama ide i vaša ćerka Džidža Stojković. Pa, da li si se Džidža "šlepa" uz vas na turneji?

– Ne, ne šlepa se. Na turneji svako od nas ima svoje zadatke i svoj posao i svako od nas treba da opravda zašto je deo tima koji putuje. Tako isto i Džidža.

Prošle godine se pričalo da vam Mira Škorić pomaže u pripremanju takmičara. Da li će vam možda i ove godine ona pomagati? I da li možda imate još nekog ko će biti deo vašeg tima koji priprema takmičare?

– Nije meni Mira Škorić prošle sezone pomagalo. To nije istina. Što se tiče ove sezone, jedino bi mogla Džidža da mi pomaže jer pored mene ona je naučila kako ja radim sa takmičarima, a osim toga, ona je muzički obrazovana i znala bi da radi sa takmičarima kada ja ne budem mogao ili kada budem zbog nekog razloga sprečen.

1 / 8 Foto: printscreen/zvezde granda

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.