Sofija Milošević slavila titulu Reala na stadionu - Zagrljaji i poljupci! ŠPANCI KIVNI, OPLELI, RAZAPELI BEJLA!
Luka Jović i Sofija Milošević, Foto: instagram/sofijamilo

35. titula real madrida

Sofija Milošević slavila titulu Reala na stadionu - Zagrljaji i poljupci! ŠPANCI KIVNI, OPLELI, RAZAPELI BEJLA!

Real Madrid je ove subote proslavio 35. titulu prvaka Španije u veoma lepoj atmosferi na stadionu "Santjago Bernabeu", pa je na travnatu površinu kročila i Sofija Milošević sa sinom.

Objavljeno: 22:31h

Međutim, Španci su primetili i jednu mrlju u režiji Gereta Bejla koji se nije pojavio na ceremoniji upriličenoj na terenu posle trijumfa nad Espanjolom rezultatom 4:0.

Prema pisanju "Marke", ne samo da se Velšanin nije pojavio na utakmici koju je propustio zbog bolova u leđima, već nije želeo ni da bude deo proslave zajedno sa saigračima.

Španci su primetili da su drugi povređeni saigrači došli na teren zajedno sa suprugama i decom, između ostalih, i Luka Jović koji je sa Sofijom Miloševićem i sinom proslavio trofej.

"Bejlu na stadionu nije bilo ni traga. Odvratan gest na dan radosti za ekipu i navijače. Bejl je uoči utakmice normalno trenirao, a nakon toga je rekao da ga bole leđa. Tu povredu lekarska služba nije uspela da ustanovi. Bejlova situacija je suprotna od one Edena Azara , koji je na stadion stigao u pratnji cele porodice. Iako je igrao vrlo malo, doveo je svoju decu na 'Bernabeu' da uživaju u zabavi. Isto tako su napravili i suspendovani igrači Jović, Načo i Militao. Svi su bili ujedinjeni osim Bejla, koji ostaje na marginama", piše "Marka".

Bejlu na kraju sezone ističe ugovor sa Realom i izvesno ga neće produžiti, a postoji čak opcija da uskoro završi karijeru.

Ima 32 godine i sa Realom je osvajao tri Lige šampiona i mnoštvo domaćih titula.

Njegov član je još od 2013. godine kada je stigao iz Totenhema za 100.000.000 evra.

Espreso/B92


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.