PRVI PUT JE TADA OTVORENO GOVORILA O SVOM BRAKU: NAREDBE od muža SU BILE OZBILJNE VRSTE po cenu GUBITKA posla
Foto: Print Screen Youtube/Mira Adanja-Polak - zvaničan kanal

niste znali!

PRVI PUT JE TADA OTVORENO GOVORILA O SVOM BRAKU: NAREDBE od muža SU BILE OZBILJNE VRSTE po cenu GUBITKA posla

Brak Mire Adanje Polak skladan je preko četiri decenije

Objavljeno: 18:51h

Za raketnog inženjera Martina Darka Polaka, Mira Adanja Polak udala se pre više od četiri decenije. Strogu patrijarhalnu porodicu zamenila je vrlo sličnom, a o ljubavi i sreći koju je tu dobila nije bilo potrebe javno da govori, jer joj se zadovoljstvo očitavalo na licu. Brak Mire Adanje Polak u neko doba dodatno lep postao je dolaskom sina na svet.

Autorka RTS-ove emisije osam puta pokušala je da održi trudnoću, a tek iz devetog pošlo joj je za rukom da se ostvari u ulozi majke i mužu podari naslednika. Dolazak bebe u dom, brak Mire Adanje Polak učinio je dodatno stabilnim, a o tome koja je tačno tajna njenog odličnog odnosa sa mužem voditeljka je svojevremeno vrlo jasno govorila.

- Zna se ko je u kući najstariji, muž, ko drugi. Muž je glava kuće i to poštujem. Mislim da je u osnovi svih bračnih razmirica upravo taj isforsirani sukob nadležnosti, ta potreba nekih žena da, bez ikakvog istinskog razloga, preuzimaju na sebe prerogative koji pripadaju muškarcima. Zašto, čemu, pa uloge su odavno podeljene! Svako nek igra svoju i –mir u kući. Kažem to po cenu da me optuže da sam konzervativna i tradicionalna. Ja se nikada ni sa jednim muškarcem nisam nadmetala i zato, valjda, nikada nisam ni doživela od njih poniženje ili neku drugu neprijatnost - rekla je ranije Adanja pa dodala:

1 / 4 Foto: Print Screen Youtube/Mira Adanja-Polak - zvaničan kanal

- Kada sam recimo imala zakazan intervju sa Kisindžerom, moj suprug je zatražio od mene da smesta sednem u avion i da se iz Njujorka vratim kući. To sam i uradila, a ispostavilo se da sam takvom odlukom obezbedila kod sagovornika mogućnost da intervju dobijem sledeći put. To su ti slatki i gorki rizici našeg posla - zaključila je.

Bonus video:

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za
02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media