NAJPOŽELJNIJI NEŽENJA STAJE NA LUDI KAMEN: Stjepan Hauser zaprosio devojku
Foto: Zorana Jevtić

Čestitamo!

NAJPOŽELJNIJI NEŽENJA STAJE NA LUDI KAMEN: Stjepan Hauser zaprosio devojku

Ženi se Stjepan Hauser, fotografija svedoči činu prosidbe

Objavljeno:

Nakon raskida veridbe i veze sa Jelenom Rozgom, hrvatski violončelista Stjepan Hauser, priznat i poznat svuda u svetu, postao je za pripadnice lepšeg pola pravi magnet. Budući da ga od tog momenta niko nije mogao videti u društvu neke dame, osim kada pravi skečeve i promo snimke za "Instagram", mnogi su zaključili da narodski rečeno skače s cveta na cvet, te da nijedna žena još nije zaslužila do te mere njegovu ljubav i pažnju da je svojom predstavi u javnosti.

Nesumnjivo je da je Stjepan godinama uživao u ulozi zavodnika i takozvanog "večitog neženje", a po svemu sudeći to će se uskoro promenti. Ženi se Stjepan Hauser vest je koja je kao bomba odjeknula Balkanom, a sve zbog par fotografija koje svedoče prosidbi.

Naime, violončelista ruku lepe brinete zatražio je pred objektivom svog fotografa, dok oboje zajedno poziraju kraj skupocenog automobila. Naravno odgovor je bio potvrdan, a to je bilo dovoljno da Hrvatskom a evo sada i kod nas krenu spekulacije na tu temu. Pitanja poput jesu li svekar i svekrva upoznali mladu, jesu li dali blagoslov i hoće li se zaljubjeni par venčati oko Nove Godine ili na proleće samo se nižu, naravno odgovora od violončeliste nije bilo.

U neko doba, na žalost fanova muzičara, doznalo se da je vest "Ženi se Stjepan Hauser" samo još jedna od šala šarmantnog Hrvata, poznatog po specifičnom humoru, koji je na ovaj način postigao svoj cilj, a to je da se o njemu i njegovoj muzici piše.

1 / 4 Foto: Instagram printscreen

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.