FATALNA PLAVUŠA SA SLIKE JE BILA VELIKA LJUBAV LAĆE RADULOVIĆA: Bio joj je PRVI, nestala je MUNJEVITO i PROMENILA!
Foto: Printscreen

SEĆATE LI SE?

FATALNA PLAVUŠA SA SLIKE JE BILA VELIKA LJUBAV LAĆE RADULOVIĆA: Bio joj je PRVI, nestala je MUNJEVITO i PROMENILA!

Pre dve godine udala se za izabranika koji nije poznat široj javnosti.

Objavljeno: 10:00h

Pevačica Teodora Baković se na javnoj sceni pojavila 2012. godine, a pažnju je osim glasom i atraktivnim izgledom privukla i zbog veze sa sinom Marine Tucaković.

Teodora se u tom periodu zabavljala sa Marininim sinom Milanom Laćom Radulovićem, on joj je bio velika podrška u karijeri, a kako je tvrdila bio joj je i prvi dečko. Snimila je nekoliko pesama, kao i kompletan album. A iako su joj mnogi predviđali blistavu karijeru, ona se postepeno povlačila iz medija.

U međuvremenu je oslabila i sada izgleda potpuno drugačije. Pored pevačke karijere, oprobala se i u glumi, kada je u seriji „Folk“ imala epizodnu ulogu u kojoj je na bini otpevala pesmu i samim tim odglumila samu sebe.

Jedni od njenih najpoznatijih hitova su „Srećno“, „Anemija“, „Između nas“.

Njen estradni put obeležio je i jedan skandal. Naime, Teodora je ušla u fizički sukob sa pevačicom Majom Nikolić na snimanju jedne emisije.

Nikolićeva je dok su sedele u restoranu mlađu koleginicu polila vinom iz čaše, a onda su krenule da se obračunavaju fizički, ali su producenti emisije uspeli da ih razdvoje.

Pre dve godine udala se za izabranika koji nije poznat široj javnosti. U međuvremenu je dobila i sina i ćerku. Na slavlju su joj zapevali Jelena Rozga i Petar Grašo, a mlada se u jednom trenutku pridružila Jeleni na bini te se i sama latila mikrofona.

1 / 5 Foto: Youtube

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.