UREDNICI TV PRVE POZLILO PRED EMISIJU! Iz zdravstvenih razloga moralo da se odloži snimanje!
Foto: Printscreen Instagram

Ekskluzivno za Espreso!

UREDNICI TV PRVE POZLILO PRED EMISIJU! Iz zdravstvenih razloga moralo da se odloži snimanje!

Situacije koje gledaoci nemaju prilike da znaju!

Objavljeno: 09:16h

Voditeljka i urednica emisije "150 minuta" Mira Lekić nema ni više ni manje privatnih problema od gledalaca, ali dok je pred kamerama, gledaoci ne smeju da primete da nju nešto muči iz privatnog života.

Naime, pitali smo voditeljku "Prve" u kojim trenucima joj je bilo najteže da vodi emisiju i koliko je njoj teško da privatne probleme potisne u trenucima dok priča o temama koje zaimaju široke narodne mase.

– Generalno u životu šta god da radim trudim se da budem prisutna u sadašnjem trenutku. Na moju sreću do sada nikad nisam bila u situaciji da me nešto toliko poremeti, a da moram da vodim emisiju. Da se takva stvar desi ne bih vodila, već bih jednostavno uzela slobodan dan. Bilo je situacija da iz zdravstvenih razloga moram da odložim vođenje. Jednom mi se jako slošilo pred samu emisiju, srećom kolega Miloš Urošević je došao i zamenio me je. Bilo je slučajeva i da mi padne pritisak, tada se fokusiram na disanje, pojedem nešto slano i nastavim.

Da li ti se dešavalo da u toku emisije koju radiš dobiješ poruku od članova porodice ili od prijatelja i da te ta poruka uznemiri, a da ti moraš da nastaviš da vodiš program?

– Dešavale su se i situacije da me dete pozove jer je nešto uznemiri ili joj nešto treba dok ja vodim , ali tada odvojim vreme u pauzi tokom emisije i rešim problem. Emisija koja ide uživo zahteva koncetraciju i prisutnost u svakoj sekundi, a to se stiče rutinom i vremenom i postaje sastavni deo tebe. Mira je priznala da naš portal da nije bila uvek najbolje raspoložena u trenucima dok vodi emisiju.

– Svaki problem, nepredviđena situacija se rešava uz trezvenost i dobru organizaciju. Priznajem, bilo je dana da nisam bila baš raspoložena, ali ne dozvoljavam da se to vidi na mom licu. U takvom danu podignem raspoloženje tako što se setim koliko volim ovaj posao i koliko sam zahvalna što imam priliku da radim ono što me ispunjava iako mi možda u tom trenutku nešto ne ide na nekom drugom polju. Vodim se time da kad se pojavi problem, ili preduzmem akciju za rešenje, ili se izmestim iz situacije ili se pomirim sa datom situacijom ukoliko je to jedino rešenje - rekla nam je voditeljka "Prve" na kraju razgovora.

1 / 3 Foto: Privatna arhiva

Bonus video:

36:37

ESPRESO INTERVJU: Mirče i Ana Radulović

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.