PREVARILA VIKTORA ŽIVOJINOVIĆA! Objavljene slike Milice Tomašević kako RAZMENJUJE POLJUPCE sa DRUGIM MUŠKARCEM!
Foto: Instagram

raskid veze!

PREVARILA VIKTORA ŽIVOJINOVIĆA! Objavljene slike Milice Tomašević kako RAZMENJUJE POLJUPCE sa DRUGIM MUŠKARCEM!

Raskinuli Milica Tomašević i Viktor Živojinović, svi u čudu

Objavljeno: 08:06h

Kada su otpočeli romansu Milica Tomašević i Viktor Živojinović nisu to krili od javnosti, pa tako ni sada glumica nije želela da skriva da je okrenula novi list. Zvezda serije o Jovanki Broz na svom "Instagramu" objavila je fotografije koje ukazuju upravo na to, da je vezi sa Breninim sinom došao kraj.

Raskinuli Milica Tomašević i Viktor Živojinović vest je koja se nakon glumičine objave proširila rapidno po portalima, međutim, naslednik balkanske zvezde na tu temu ostao je nem.

Viktor se naime, nakon što se i sam susreo sa pomenutim sadržajima svoje drage, nije oglašavao, a čini se da će tako i ostati do daljnjeg, posebno ako se par, kao što se piše, rastao mirnim putem.

Radi se o fotografijama na kojima glumica ljubi i grli drugog momka, čiji je lik vešto skrila, najverovatnije u želji da se ne sazna o kome je reč.

Po mišljenju njenih i Viktorovih pratilaca one ukazuju samo na jedno i to da su raskinuli Milica Tomašević i Viktor Živojinović, te da je dramska umetnica sreću pronašla kraj drugoga. Ima i onih, mali ih je broj doduše, koji ostaju u nadi da je reč o baš bliskom saradniku i prijatelju dramske umetnice, sa kojim je ona navikla da naočigled svih razmenjuje nežnosti, te da Viktor za to ima razumevanja.

Šta je tačno po sredi saznaće se kada par, po svemu sudeći bivši, odluči o tome javno da govori.

Podsetimo, devojka Viktora Živojinovića više nije tajna. Snimak koji je sin Lepe Brene jednom prilikom objavio na Instagramu napravio je opštu pometnju. Tada nismo znali ko je zavodljiva devojka u Viktorovom naručju, ali sada i te kako znamo.

Nova devojka Viktora Živojinovića je glumica Milica Tomašević koju publika obožava u seriji "Istine i laži". Ona je u intervjuu za Informer potvrdila vezu sa Bobinim i Breninim sinom.

Milica Tomašević
foto: Printscreen Instagram

- Viktor je sjajan momak. Kada žene biraju muškarca, treba da gledaju kakvi su mu roditelji, odnosno genetika. Viktor ima sjajnu genetiku, što ne čudi s obzirom na to da mu je majka Lepa Brena, a otac Boba! Sjajno su ga vaspitali, a i mnogo mi je lep - kroz osmeh je rekla Milica i i istakla kako ju je porodica Živojinović prihvatila.

- Brena i Boba su divni ljudi. Srdačni su i dobri prema meni. Ništa manje nisam ni očekivala od velike muzičke zvezde i teniske legende - kaže buduća snajka porodice Živojinović.

Varnice između Milice i Viktora sevnule su još u novembru prošle godine, kada su uhvaćeni kako se zabavljaju na jednoj žurki u Beogradu. Brenin sin se tada provodio u društvu Anastasije Ražnatović i njenog tadašnjeg dečka Đorđa Kuljića.

1 / 7 Foto: instagram/printscreen

Bonus video:

03:24

Milica Tomašević: Ja sam veliki fan Luke Raco!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.