SAMO ŠTO JE UNUKA UNELA RADOST U DOM TONČI OBJAVIO CRNE VESTI! Oglasio se potresen: "OVA SLIKA VIŠE NIJE KOMPLETNA"
Foto: NEMANJA NIKOLIĆ, DAMIR DERVIŠAGIĆ

teške stvari!

SAMO ŠTO JE UNUKA UNELA RADOST U DOM TONČI OBJAVIO CRNE VESTI! Oglasio se potresen: "OVA SLIKA VIŠE NIJE KOMPLETNA"

Tonči van sebe od tuge!

Objavljeno: 08:59h

Porodica Huljić pre nešto manje od dva meseca bila je na sedmom nebu. Hana i Petar Grašo postali s roditelji devojčice Albe koja je u njihove živote unela veliku radost i spokoj. Međutim sreća, nažalost, nije dugo trajala.

Tonči Huljić na svom profiliu na Instagramu objavio je pretužne vesti koje su potresle sve.

"Ova slika više nikada neće biti kompletna. Nažalost, juče je otišao moj prijatelj i saradnik Dušan Vasić. Kreirao je moj zvuk Madre Badesse i netom snimljenog duplog CD instrumentalnog crossover materijala.. Bio je zadužen za programiranje i kreiranje ritam sekcije velikog broja mojih pesama za Grašu i Rozgu. Hvala ti za prijateljstvo i muziku. Falićeš mi isto kao i član porodice. Volimo te i čuvamo u duši, srcu i pesmama", napisao je slomljen od bola Tonči i objavio jednu od fotografija iz srećnih vremena.

Podsetimo, venčanje pevača Petra Graša (45) i ćerke Tončija Huljića, Hane Huljić (31) dogodilo se u frebruaru u crkvi Svetog Dominika u Splitu. Kako su prenosili hrvatski mediji mlada i mladoženja, odradili su fotografisanje za venčani album, te se uputili ka crkvi gde će se pred Bogom i svedocima zakleti na večnu ljubav.

Kako je pisala hrvatska "Glorija", njih je venčao mnogima omiljeni splitski sveštenik Jozo Čirko koji je na čelu Župe sv. Dominika.

To posebno znači, osim mladencima koji drže do tradicije i njihovim roditeljima - Vjekoslavi i Tončiju Huljiću te Zoranu i Snježani Grašo. Svedoci njihovih zaveta biće i Petrova sestra Buga sa porodicom, Hanin brat Ivan, mama i sestre Vjekoslave Huljić te venčani kumovi mladenaca.

Bonus video:

03:45

Petar Grašo o Tončiju Huljiću i i bebi

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.